Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hedensted

Ring og modtag gratis rådgivning eller få et møde med vores bedemand i Hedensted.

Spar 5.000,- på en bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelses forretning online eller få besøg for personlig samtale. Vi har 10 års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser i Hedensted, eksempelvis St. Dalby Kirke.

Vores bedemænd yder god service og tilbyder at klare alt papirarbejdet fra første aftale frem til skifteretten. Få erfarne bedemænd, der kender mulighederne for højtidelighed i Hedensted Kirke.

Lad os arrangere en bæredygtig begravelse i Løsningen Kirke eller bisættelse fra Daugård Kirke, hvor vi som bedemand har arrangeret alt, inkl. alt papirarbejde og ansøgning om begravelseshjælp.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per Holm for en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet. Per har 10 års erfaring som bedemand i Hedensted og hans bedemænd kommer gerne på hjemmebesøg i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har 10 års erfaring med især begravelser fra Løsningen og Ørum Kirke, samt bisættelser fra Hedensted Kirke. Få rådgivning over telefonen eller besøg for samtale i Hedensted.

  70 25 25 33


Os som bedemand i Hedensted

Video: Start en 100% klima-kompenseret onlinebestilling eller ring hele døgnet for aftale om hjemmebesøg i Hedensted. Bestiller du online, kontakter vi dig inden for 15 minutter for samtale.

Få adgang til vores økologiske sortiment af kister fra Sjælland, urne fra Aarhus og Bornholm, samt lokale blomster efter sæson – eller få vores laveste pris med vores hvide standard- eller basiskiste.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter gejstlig handling i eksempelvis St. Dalby Kirke, bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden med sognepræst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig handling i eksempelvis Hedensted Kirke eller borgerlig handling forestået ved familien fra Vestre Kapel, køres kisten i rustvogn til Horsens krematorium.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Hedensted Kirke, men hvor I som familie efterfølgende får udleveret en sø-urne på Horsens Krematorium til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der lagt tid ind for fremvisning og sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Horsens Krematorium.

Spar mest på bedemanden

 Bestil 100% klima-neutraliseret online og spar også flest penge på bedemanden. Det er nemt, du sparer 5.000 kr. – og vi kontakter dig indenfor 15 minutter for videre samtale.

Lokalkendt bedemand i Hedensted

I løbende dialog arrangerer vi den ønskede begravelse fra f.eks. Hedensted Kirke. Når alt er fastlagt, modtager du en mail med link til en bekræftelse på reservationen.

Det er desuden muligt at vælge en bionedbrydelig urne, blomster fra den lokale florist og designe en passende gravsten. Betal billigst med kort eller bestil på kredit.

Når begravelsen er planlagt, sender vi dig en samlet begravelsesplan samt en faktura for ceremonien.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du vores traditionelle begravelsespakke med besøg, kan vi være fremme inden for to timer i hele Hedensted Kommune. Lad vores lokalkendte bedemand vil da rådgive om mulighederne for f.eks. handling i Hedensted Kirke.

Lad os stå for planlægningen af ønskede begravelse eller bisættelse og lad vores egne ansatte bedemænd forstå afhentningen og ønskede ceremoni fra kapel eller klassiske begravelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33