top

 
.
Begravelse

Efter højtideligheden bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Bedemand arrangerer alt
Hvid begravelses kiste
Iklædning i tøj og ilægning
Aftaler præst/kirke/gravsted
Anmeldelser til myndigheder
Ansøger begravelseshjælp
Rustvognskørsel, 1x15 km.

Fra: 7.406,-
Uden ceremoni: 6.913,-

Læs mere

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

Forvent fuld service
Dansk hvid basis kiste
Iklædning og ilægning i kiste
Aftaler kirke/præst/kirkegård
Laver al papirarbejdet
Dansk Ø-urne eller Sø-urne
Rustvognskørsel 2x15 km

Fra: 8.903,-
Uden ceremoni: 7.808,-

Læs mere


 
15.000 tilfredse familier
Hjemmebesøg eller bestil online


Ring 70 25 25 33

 

Bedemand på Bornholm - begravelse eller bisættelse

Få en uddannet bedemand med egen begravelsesforretning i Nexø. Vi dækker hele Bornholm med døgnservice. Ring på telefon 70 25 25 33 for aftale om et personligt møde, hvor ønskede begravelse eller bisættelse kan aftales i detaljer.

Spar op til 5.000 kr. Det er også muligt at foretage en elektronisk bestilling via smartphone, computer eller tablet. Gennemføre vores 7 simple online-trin og vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale. Rustvognen kan være fremme inden for få timer på hele Bornholm.


Bedemand på Bornholm, Per Holm


 
Bedemand Peter Holm, Maribo begravelser eller bisættelser

Peter Holm har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Maribo bedemand Per Holm er opvokset i Maribo og yders begravelsesservice

Per Holm er vagthavende bedemand og har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring lige nu på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Christian Holm yder døgnservice i Maribo

Bedemand Christian Holm har som ældste søn flere end 1.700 begravelser bag sig. Træffes på tlf. 70 25 25 33 lige nu.

Vi yder døgnservice fra Neksø på hele Bornholm

Især hvis der opstår et akut dødsfald kan der rejse sig mange spørgsmål hos de efterladte. Også selv man har forberedt sig, kan det være en svær tid, hvor der samtidig er mange ting at tage stilling til – når en begravelse eller bisættelse skal gennemføres. Vi oplever der både er - ud over de praktiske og juridiske opgaver, personlige opgaver man som pårørende skal forholde sig til, når et familiemedlem skal begraves.

Bedemand Camilla Mikkelsen på Bornholm

Camilla Mikkelsen

Bornholm døgntelefon: 56 49 49 59

Vores mest fornemme opgave som bedemænd er, at vi på telefon og i samtalen får videregivet den viden, vi har opbygget gennem vores mange års erfaring som bedemænd på Bornholm. Derudover ordner vi alt for ansøgningen om begravelseshjælp til boet, kørsel af askeurne til kirkegården - på Bornholm og i hele Danmarks i vores virke som begravelsesforretning. 

Er der politi inden over sagen, ordner vi også for afhentning af dødsattest og levering til rette begravelsesmyndighed.  Du kan se os som din forlængede arm, der hjælper med alt det omkring dødsfaldet, som kan virke uoverskueligt. Som standard laver en anmeldelse af dødsfaldet og kontakter præst, kirke og den kirkegård som ønskes for begravelsen. 


 

 

 

Spar 5.000,- på Bornholms bedemænd

Den elektroniske selvbetjening giver familien mulighed for at til- og fravælge specifikke detaljer omkring begravelsen eller bisættelsen fra et stort udvalg. Ring og få hjælp til udfyldning af formularen og forvent, at blive kontaktet 15 min. efter gennemført bestilling.

Når bedemanden har arrangeret den ønskede begravelse i eksempelvis Nexø Kirke eller borgerligt fra Rønne kapel, vil et link til en afsluttende bestilling blive sendt på mail. Hermed kan den personligt aftalte handling blive bekræftet. Vi ordner alt papirarbejdet frem til skifteretten, inkl. ansøgning om begravelseshjælp.


   

   

  Vælg Bornholms lokale bedemænd

  Maribo bedemand og dame Christine Nielsen

  Christine Nielsen har erfaring fra flere end 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

  Specialist i begravelseshjælp og støtte ordninger, Claus Møbius

  Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

  Annelise Andersen, lokal bedemand i Maribo og sidder i Bedre Begravelses sekretariat

  Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.

  Hvis du bor på Bornholm eller har et familiemedlem på Bornholm, som skal begravelses, er du altid velkommen til at kigge forbi på Smallegade 4 i Nexø. Ring forudgående 70 25 25 33 og høre mere om dine muligheder for, hvordan du kan tage korrekt afsked. Vi dækker fra Rønne - over Allinge til Nexø - hele Bornholm. Som din lokale bedemand på Bornholm hjælper vi med alt det praktiske - lige fra at dødsfaldet er sket og til selve begravelsen.


   

   

   

  Rustvognen er fremme inden for tre timer  

  Hvis der foretrækkes en personlig samtale mellem familien og bedemanden, kan dette naturligvis arrangeres. Vores bedemand i Neksø kommer gerne til møde på hele Bornholm for samtale om begravelse eller bisættelse.

  På dette besøg planlægger vi i samarbejde hele højtideligheden. Der vil blive indgået en aftale, når alle parter er enige. Dette betyder, at hvis I ikke ønsker at tage imod vores ydelser, vil dette ske uden bekostning.