Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand på Bornholm

Få 10 års erfaring som bedemand på et personligt møde og gratis hele døgnet på telefon.

Få 10 års erfaring på Bornholm - gør som 20.000 tilfredse familier

Få en uddannet bedemand med egen begravelses forretning i Nexø. Vi dækker hele Bornholm med døgnservice. Ring for aftale om et personligt møde, hvor ønskede begravelse kan aftales i detaljer.

Vælg en lokalkendt bedemand for samtale på telefon, eller få et uforpligtende besøg. Bestil også den fulde begravelse online og med op til 90 dages kredit, hvor vi arrangerer alt fra start til slut.

Du behøver heller ikke bekymre dig om det tilhørende papirarbejde. Det tager vi hånd om, og vi søger også begravelseshjælp. Rustvognen kan være fremme inden for få timer på hele Bornholm


Per Holm er ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Få Pers erfaringer med bisættelser fra Allinge og Sandvig Kirke, samt begravelser Gudhjem og Hasle Kirke. Få vores lokale bedemand på besøg, eller bestil online.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian, der kan rådgive om handling fra evt. Snogebæk Kirke, Svaneke og Aakirkeby Kirke, betjent og udført af vores begravelses forretning i Nexø.

  70 25 25 33


Gennemfør vores simple online-trin, og vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale. Rustvognen kan være fremme inden for få timer på hele Bornholm eller en uforpligtende samtale.

Få adgang til økologiske produkter hos en miljøbevidst bedemand, der giver mulighed for CO2-neutralisering af også rustvognskørsel og kremering, ved ønske gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelige ceremoni i eksempelvis Sandvig Kirke eller fra Sankt Nikolai Kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter den kirkelige ceremoni i eksempelvis Østerlars eller Nexø Kirke køres i rustvogn til Rønne Krematorium, så der kan brændes og urnenedsættes på lokale kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni fra Rønne kapel, hvor en sø-urne efterfølgende udleveres til familien på krematoriet, som muliggør askespredning over havet i Østersøen.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller på et af Bornholms kommunale plejehjem, er der tid til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden der køres til Rønne Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn - og med valgte kiste, inden for to timer.

Få en erfaren bedemand

Som lokale bedemænd på Bornholm har vi mange års erfaring, og er uddannet til at hjælpe med den helt rigtige sidste afsked fra en af Bornholms smukke runde kirker, eller fra kapellet i Rønne. Det er vigtigt for os, at ceremonien imødekommer pårørendes ønsker.

Det er også Rønne Kapel, som bruges for gennemførsel af borgerlig ceremoni, mens vi ofte benytter Bornholms lokale kirker, som eksempelvis Gudhjem Kirke eller vores lokale kirke i Nexø.

Lad bedemand komme på besøg

Lad derfor vores bedemand på Bornholm bistå vi i den svære tid på et møde for personlig drøftelse.

Vi er lokalkendt, og kan rådgive om mulighederne på telefon eller ved et personligt møde, hvor du kan få svar på alle spørgsmål om gennemførsel af en komplet begravelse eller bisættelse på Bornholm..

På mødet gennemgår vi alle pårørendes ønsker, og præsenterer de muligheder, der er, for at opfylde dem. Forvent fuld service, hvor du overlader det til os som uddannede bedemænd at ordne alt.

Vælger du os online, vil du - efter vi sammen har arrangeret alt - modtage et link på e-mail til bekræftelse af din bestilling. På den måde er vi sikre på, at alt forløber præcis som ønsket.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33