Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Skanderborg

Gå efter økologi eller laveste pris hos en lokalkendt bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 år som bedemand i Skanderborg - få møde eller bestil billigst online

Hos os er prisen på en begravelse eller bisættelse ikke et tabu. Vi ønsker tværtimod at være åbne om emnet, fordi vi ved, at prisen har stor betydning for mange, der skal arrangere en afskedsceremoni.

Vælg derfor et uforpligtende personligt møde med vores bedemand angående den ønskede begravelse eller bisættelse fra Skanderup Kirke, Tåning Kirke eller som en klassisk bisættelse i Hylke Kirke.

Døgnservice: Få adgang til danske økologiske kister og urner. Den eneste forskel på os og andre gode lokale bedemænd i Skanderborg, er vores priser. Vi er mindst 5.000 kr billigere ved en onlinebestilling.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd for gratis rådgivning i Silkeborg

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg senior bedemand Per Holm der er lige nu ledig for en uforpligtende samtale via telefon. Få Pers 10 års erfaring som bedemand i Skanderborg kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian har mange års erfaring med især planlægning og udførelse af ceremonier i Vitved Kirke eller Dover Kirke, samt Stilling- og Mesing kirker.

  70 25 25 33


Hvem er vi som bedemænd i Skanderborg

Få adgang til økologiske kister og bionedbrydelige urner, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og gennemførsel af en brænding på det lokale krematorium.

Vælg uddannede og lokalkendte bedemænd der kender Skanderborgs kirker og har adgang til kapellet, hvis behov for vores akutte assistance i egne rustvogn. Dette inden for kun tre timer.

Bestiller du online, sparer du mest. Den eneste forskel er, at bedemandens hjemmebesøg er erstattet med en katalogfremvisning. Via online-bestilling kan der vælges kortbetaling eller køb på op til 90 dages kredit.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Tåning Kirke eller Hylke Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse direkte i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Fruering Kirke køres afdøde til krematorium. Efterfølgende nedsættes urnen i familiegravstedet eller den ukendte fællesgrav i Skanderborg.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Skanderup kirke, hvor der blot ikke nedsættes på kirkegården, men I som pårørende får udleveret en sø-urne, så asken afslutningsvist spredes til havs.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj ilægges afdøde i kisten på privatadresse, plejehjem eller hospice Østjylland, med tid langt ind for sidste afsked, inden kisten med afdøde køres til krematorium.

Bestil bedemand online

 Det giver færre arbejdstider og derfor lavere pris. Faktisk spare du 5.000 kr. på bedemanden via online-bestilling med telefonisk dialog.

Bestil din bedemand online

Ring til os eller påbegynd en gratis online-bestilling. Herefter kan du forvente, at vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter. Bedemanden både hjælper og udføre alt i forhold til planlægningen.

Det er både nemt og billigt. Bedemanden kontakter dig umiddelbart efter din online-bestilling. Såfremt vores bedemand har bestilt, hvor ceremonien skal afholdes, sendes en mail til dig med en bekræftelse.

Via online-bestilling vælger du kiste, blomster og urne. Derudover er det også muligt at designe gravsten. Spar mest via betaling med kort eller bestil på kredit. Afslutningsvist sender bedemanden en begravelsesplan og en samlet faktura, så alt afstemmes manuelt.

Få besøg inden for to timer

Ring til os døgnet rundt, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil aftale et hjemmebesøg af den lokale bedemand i Skanderborg. Vores bedemand kan komme til samtale inden for to timer, hvis det ønskes.

Vores bedemand er lokalkendt i Skanderborg og har gennem tiderne gennemført over 100 ceremonier fra Skanderup Kirke. Du kan derfor føle dig helt tryg i samarbejdet med.

Hjemmebesøget går ud på at arrangere den forestående afskedsceremoni, så I som pårørende får opfyldt de ønsker, som I måtte have hertil. Bedemanden er lyttende og vil gå langt for at opfylde alles ønsker.

På mødet vil bedemanden samtidig fortælle ned til mindste detalje, hvordan ceremonien kommer til at forløbe – og skulle der ikke være konsensus om vores begravelsesservice, er mødet naturligvis uforpligtende.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33