Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Brædstrup

Få besøg en af bedemand med 20.000 tilfredse familier og spar 5.000,- på ønskede begravelse.

10 år med god og hurtig begravelses service i Brædstrup

Få en en billig, traditionel og bæredygtig begravelse eller bisættelse i Brædstrup. Vælg en bedemand, der både kan stå for både kirkelige og borgerlige ceremonier fra det lokale kapel.

Vi er en begravelses forretning, og vores egne ansatte bedemænd kan være fremme med lokal assistance indenfor to timer. Vi kommer gerne på besøg for samtale, eller du kan bestille os online.

Du kan derfor trygt lade os planlægge en forestående bisættelse eller begravelse i hele Horsens Kommune, som en forretning med eksaminerede bedemænd og 10 års erfaring.

Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få gratis rådgivning over telefonen lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Brug Per for en samtale på telefonen. Han er vagthavende lige nu og kan med få timers varsel sende en af sine ansatte bedemænd på besøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende bedemand: 10 års erfaring med især højtideligheder afholdt fra Nim Kirke, Brædstrup Kirke eller en borgerlig ceremoni ved familie fra Horsens Kapel uden brug af præst.

  70 25 25 33Hvem er vi os som bedemænd?

Vælg økologiske produkter eller gå efter bedste pris. Vi har Brændstrups laveste priser på danske kister og yder også prisgaranti for gennemførsel af begravelse fra Føvling eller Brædstrup Kirke.

Vi lægger høj vægt på god service og står klar ved telefonen døgnet rundt til at hjælpe. Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret og der kan til vælges naturalisering af både rustvogns kørsel og kremering.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Brædstrup Kirke, Tønning Kirke eller en ceremoni fra kapel, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i eksempelvis Underup eller Tyrsting Kirke køres afslutningsvis til krematorium, så der afslutningsvist kan urnenedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Efter handling i eksempelvis Nim kirke, får I som familie en sø-urne udleveret, der er designet for askespredning over havet, frem for nedsætning på en kirkegården.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i privaten, på plejehjem, Gudenå eller Sct. Maria Hospice, der der mulighed for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil begravelse via vores simple onlineformular. Vi tager kontakt inden 15 minutter for videre samtale. Betal billigst med kort eller bestil på kredit.

Bestil din bedemand online

Ring hele døgnet for gratis rådgivning, et tilbud eller hjælp til bestillingen, ellers blot tryk på knappen nedenfor.

Efter begravelsen eller bisættelsen er arrangeret, sender vi dig et link til en bekræftende bestilling, også for valg af kiste, urne, blomster og gravsten, med mulighed for køb på kredit.

Modtag begravelsesplan og faktura på forkant af højtideligheden. På den måde er vi sikre på, at alt er som I ønsker.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring bisættelsen eller begravelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om handlingen.

Hos Bedre Begravelse har du adgang til danske bæredygtige begravelses artikler. Det giver er mindre miljøbelastning ved en begravelses handling. I en igangværende omstilling til 100% bæredygtig begravelsesservice, har vi mulighed for at CO2-neutralisere al kørsel.

Vi ved at udfase alle rustvogne, så de tilbageværende overholder de højeste krav for CO2-udledning. Alt strømforbrug i vores forretninger er CO2-naturaliseret, og vi søger at omstille vores begravelsesforretning til komplet bæredygtig drift inden for få år

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33