Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Horsens

Få 10 års erfaring som bedemand i Horsens. Ring hele døgnet for aftale om personligt møde.

Også Horsens billigste bedemand med 20.000 tilfredse familier

Når du skal planlægge en begravelse eller bisættelse i Horsens, står vi klar til at hjælpe hele døgnet. Vi er en begravelses forretning med 10 års erfaring med begravelser fra Vor Frelser eller Sønderbro Kirke.

Få vores lokale bedemænd på besøg i dag, hvis du ønsker en uforpligtende samtale. Hvis der er behov for kørsel til kapel, kan vi inden for tre timer ankomme i rustvogn før kørsel til Horsens Vestre Kapel.

Vælg økologiske produkter eller gå efter den bedste pris. Vi har Horsens laveste priser på danske kister og yder også prisgaranti ved gennemførsel af den ønskede begravelse bestil online på to minutter.


Bedemand i Horsens, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Vælg senior bedemand Per Holm for en uforpligtende samtale om alt fra blomster ved en begravelse eller bisættelse fra kirke eller kontakt til Horsens lokale stenhugger.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Brug Christians unikke viden om specielle og unikke begravelser og bisættelser i Horsens, når du ønsker noget mere end standard. Få hans råd over telefonen hele døgnet.

  70 25 25 33


Vi som bedemænd i Horsens

Video: Få en bedemand, der lægger stor vægt på god service og tilbyder Co2-naturalisering af både kørsel og kremering ved en bisættelse. Bestil os klima-kompenseret online og spar mest. 

Vi har som standard fuld service - det vil sige, at din lokale bedemand i Horsens ordner alt omkring den ønskede begravelse eller bisættelse. Vi sørger altså for alt, inklusiv alt papirarbejde.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Klosterkirken eller familiehandlingen fra Horsens Kapel bæres kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse, som direkte forlængelse af afslutningen på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Horsens Frikirke eller Østerhåb køres i rustvogn til Horsens Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på en af Horsens kirkegårde.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en katolsk bisættelse i Skt. Jacobs Kirke, hvor en sø-urne anvendes til askespredning over havet, frem for benyttelse af kirkegården for urnenedsættelse.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden kan være fremme inden for to timer for iklædning og ilægning af afdøde i kisten. Der er afsat tid til en sidste afsked ved kisten før kørsel til Horsens Krematorium.

Mindst 5.000 i besparelse på bedemanden

 Ønsker du at spare mest muligt CO2 og penge, skal du vælge vores e-mærkede online bestilling. Start din bestilling, så kontakter vi dig for videre samtale inden for 15 min.

Bestil din bedemand online

Vi sender alt til dig for underskrift med NemID og i løbende dialog med dig, arrangerer vi den komplette handling i Vor Frue Kirke eller som en borgerlig ceremoni uden præst fra Horsens Vestre Kirkegårdskapel.

Vi sender dig et link til bestillingen på e-mail, når bedemanden har arrangeret ceremonien. Det kan være en kirkelig ceremoni i eksempelvis Sønderbro Kirke eller Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige.

Vælg blomster, urne og gravsten og betal billigst med kort eller køb på kredit. Afslutningsvis fremsender vi den samlede begravelsesplan og faktura. Vi ordner alt papirarbejde - inklusiv begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Hvis du som pårørende foretrækker personlig betjening, tilbyder vi at komme på hjemmebesøg. Ved mødet taler vi om dine ønsker til begravelsen eller bisættelsen og aftaler ceremonien.

Hvis du har brug for indledende rådgivning, et tilbud eller blot hjælp til bestilling af bedemand i Horsens, sidder vi klar ved telefonen. Vores bedemænd er ved telefonen både aften, nat og weekend.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33