Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Kjellerup

Få en bedemand i Kjellerup med 10 år erfaring. Ring hele døgnet for aftale om møde i dag.

10 år med lav pris i Kjellerup og 20.000 tilfredse familier

Få en aftale om personlig samtale i Kjellerup i dag eller bestil bedemanden online. Få adgang til danske økologiske produkter eller gå efter bedste pris med vores hvide standard kister.

Vores bedemænd kan være fremme i rustvogn inden for tre timer med valgte kiste, hvorefter du skal forvente vi arrangerer den ønskede begravelse eller bisættelse i eksempelvis Hørup eller Vium Kirke.

Døgnservice: Vælg en bedemand, der står klar til at hjælpe med planlægning af begravelsen eller bisættelsen. Ring lige nu og få en uforpligtende samtale og hjælp til en onlinebestilling.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen. Få gavn af Pers 10 års erfaring som bedemand i Silkeborg Kommune. Ring hele døgnet for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin mangeårige erfaring med især begravelser fra Vinderslev eller Hinge Kirke og bisættelser fra Levring Kirke eller smukke Sjørslev Kirke.

  70 25 25 33


Præsentation af os som bedemænd

Få en aftale om personlig samtale inden for tre timer i Kjellerup eller bestil 100% klima-kompenseret online. Få adgang til økologiske produkter eller gå efter bedste pris med vores hvide basiskiste.

Som en del af vores mission for omstilling til bæredygtighed, er det muligt at CO2-neutralisere både kørsel og kremering. Derfor får du kun danske og lokalproducerede produkter hos Bedre Begravelse.

Du kan forvente at bedemanden klarer alle de administrative opgaver i forhold til jeres ønsker. Det dækker blandt andet papirarbejde, arrangering af ceremonien, søgning om begravelseshjælp.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Thorning Kirke eller en borgerlig handling fra Silkeborg Kapel, bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Grønbæk Kirke køres i rustvogn til Silkeborg Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på familie gravstedet eller anonymes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med højtidelighed i Serup Kirke, men hvor der ikke nedsættes på kirkegård. I stedet udleveres en sø-urne, der kan benyttes for spredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemænd iklæder og lægger afdøde i kisten, med indlagt tid for fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Silkeborg krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt vores simple e-mærkede onlineformular. Først når vi som bedemænd har arrangeret den fulde handling, indgår vi en aftale om vores begravelsesservice.

Bestil Kjellerup-bedemanden 

Når vi i løbende dialog har arrangeret en handling i en af Kjellerups kirker eller borgerligt uden præst fra Silkeborg Kapel, sender vi dig et link til en bekræftende elektronisk bestilling via e-mail.

Bekræft her alle aftaler, og vælg også blomster, urne og designe en gravsten, betalt med kort eller købt på op til 90 dages kredit. Vi fremsender aftale og samlet faktura på forkant af højtideligheden.

Vi klarer også alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp. Ring for rådgivning, ellers bestil os 100% klima-kompenseret online på et minut og vi kontakter vi dig inden 15 minutter.

Personligt møde med bedemanden

Når vi er på hjemmebesøg, er det vigtigt for os, at I som familie oplever, at vi lytter til jeres specifikke ønsker og behov til gennemførsel af en begravelse i kiste eller bisættelsen for urne.

Derfor sætter vi en ære i at give jer et overblik over ikke bare handlingen – men også økonomien. Vi er e-mærket og intet binder, før vi har arrangeret den fulde begravelse eller bisættelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33