Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Ry

Gør som 20.000 tilfredse familier. Vælg møde for samtale eller bestil os online på 2 minutter

Arrangér begravelse eller bisættelse i Ry. Få 10 års erfaring som bedemand

Få en bedemand til at arrangere den ønskede bisættelse eller begravelse i Ry Kirke. Vi kan være på jeres adresse inden for kort tid for samtale om en højtidelighed, der er tilpasset jeres behov.

Det er også muligt at bestille en bedemand online og spare 5.000 kr. Vores bedemænd yder samme høje service og varetager alle administrative opgaver, uafhængigt af hvordan du bestiller.

Kontakt os døgnet rundt, både hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et tilbud om planlægning af en begravelse i Ry. Gennem telefonisk dialog, får vi arrangeret den ønskede begravelse eller bisættelse.


Bedemand i Ry, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale lige nu

Per Holm

Mød Pers bedemænd til en samtale om en begravelse eller bisættelse i hele Skanderborg Kommune, eller lad Per arrangere en borgerlig handling i Skanderborg Kapel.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vælg en telefonisk og uforpligtende samtale om bæredygtighed, traditionelle ydelser og muligheden for en sidste rejse fra Dover, Ørnborgen og Tulstrup Kirke.

  70 25 25 33


Os som lokalkendte bedmænd i Ry

Bestiller du online, sparer du mest. Den eneste forskel er, at vi har erstattet bedemandens hjemmebesøg og katalogfremvisning med en e-mærket og klima-kompenseret onlinebestilling med kort- eller kreditkøb. 

Vælg også en økologisk kiste eller urne og blomster fra Rys lokale florister. Vores rustvogne og begravelsesforretninger er alle CO2-neutraliserede for så bæredygtige begravelsesservice som mulig

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter begravelsen i f.eks. Alling Kirke eller en borgerlige handling fra kapel bærer I som familien afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på handlingen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter bisættelsen i f.eks. Ry eller Gl. Ry Kirke køres kisten i rustvogn til Aarhus Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk askeurne på Ry Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Ceremonien kan arrangeres i kirke, hvor den eneste forskel er, at I som familie ikke benytter en kirkegård, men i stedet får udleveret en sø-urne, der er designet til spredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder og ilægger afdøde i kisten på Skanderborg Hospice. Der er tid til en sidste afsked ved rustvognen før kørsel i rustvogn til Aarhus Vestre Kirkegård for kremering.

Bestil bedemand online

 Spar 5.000 kr. på vores CO2-neutraliseret selvbetjening. Udfyld det første trin og afvent at vores lokale bedemand tager kontakt til dig inden for 15 minutter.

Bestil bedemand i Ry online

Få et hurtigt overblik over vores priser og produkter, mens du afventer at din fast tilknyttede bedemand sender dig et bekræftelseslink til bestilling, hvor du også kan vælge en urne, blomster til kiste og gravsten. 

Betal billigst med kort eller vælg vores kreditmuligheder. Du får en begravelsesplan samt en faktura, hvor alle detaljer er beskrevet på forkant af den bestilte højtidelighed i Alling Kirke, Ry Kirke eller Dover Kirke. 

Bedemanden varetager alle administrative opgaver og hjælper med at søge om begravelseshjælp. Du kan forvente fuld-service og prisgaranti for den billigst mulige begravelse i hele Skanderborg Kommune.

Hjemmebesøg i Ry inden for to timer

Hvis jeres familie ønsker en personlig samtale med bedemanden, kan dette selvfølgelig arrangeres. Bedemanden kan på kort tid køre til jeres husstand for en samtale over en kop kaffe. 

På besøget vil den ønskede begravelse eller bisættelse blive planlagt. En aftale vil blive indgået, når alle er kommet til enighed. Hvis I ikke ønsker at tage imod tilbuddet, vil dette ske uden bekostning.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33