Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hørning

Bedemand med 10 års erfaring i Hørning. Ring for gratis rådgivning eller aftale om et møde.

Bedemand med 20.000 tilfredse familier - få fast lav pris i Hørning

Vælg en begravelsesforretning, der leverer høj service til en lav pris. Vores bedemænd i Hørning har 10 års erfaring med begravelser i hele Skanderborg Kommune, billigst bestil online.

Ellers få vores ansatte bedemand på besøg for en personlig samtale om den forestående begravelse eller bisættelse. Ring indledningsvis på telefon hele døgnet, også weekend, aften og nat.

Vores vagthavende bedemand sidder klar og kan rådgive gratis om alt fra begravelseshjælp, kiste begravelser i Adslev Kirke eller den mere benyttede bisættelse fra eksempelvis Høring Kirke.


Bedemand i Hørning, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen. Få nytte af Pers 10 års erfaring som bedemand i Skanderborg Kommune eller få Per bedemand på besøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Lad Christian dele ud af sin mangeårige erfaring med især handling fra klassiske begravelser fra Mesing Kirke og bisættelser fra Blegind Kirke med lokale præst.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Hørning

Ellers benyt vores 100% klima-kompenserede onlinebestilling. hvor du med prisgaranti sparer 5.000 kr. Forvent samme service, uanset om der afholdes et personligt møde eller vi bestilles online.

Bestil økologiske produkter og CO2-neutraliseret kørsel og kremering, hvis ønske om gennemførsel af en bæredygtig bedemand. Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller hjælp til onlinebestilling.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Hørning eller Adslev Kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter eksempelvis en borgerlig ceremoni ved familien fra Vestre Kapel, køres i rustvognen til Aarhus Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Blegind Kirke, hvor den eneste forskel er, at der ikke benyttes kirkegård, men i stedet udleveres en sø-urne for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Inden for to timer kan vores bedemænd påklæde afdøde og ilægge i kisten. Der er altid mulighed for en sidste afsked, før rustvognen kører til Aarhus krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Få laveste pris og mindste CO2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent at vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Få Hørnings bedemand online

I løbende dialog arrangerer vi den ønskede begravelse fra f.eks. Hørning Kirke. Når alt er fastlagt, modtager du en e-mail med et link til en bekræftelse af bestilling med mulig for kreditkøb. 

Vælge en bionedbrydelig urne, blomster fra den lokale florist og design en passende gravsten. Du får en oversigt over hele bestillingen, inden du vælger at indgå en aftale med os om begravelsesservice.

Betalt billigst med kort, og du vil modtage den samlede begravelsesplan, som giver dig det fulde overblik samt den samlede faktura. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet frem til skifteretten.

Få hjemmebesøg for drøftelse

Det er på vores levering af de små unikke detaljer, vi skal måles som bedemand i Hørning. Vores lokale viden og erfaring vil være afgørende for gennemførelsen af den forestående ceremoni.

Et hjemmebesøg vil med andre ord sige en uforpligtende aftale, hvor bedemanden kommer hjem til dig. I vante og trygge omgivelser, har I således ro og tid til at sætte jer ned for samtale om alle detaljerne. Ring hele døgnet for aftale.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33