Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Harlev

10 års erfaring som bedemand i Harlev over telefon, online eller på et møde for samtale i dag.

20.000 tilfredse familier. Få akut begravelsesservice lige nu

Vælg en bedemand med egne ansatte bedemænd og egne rustvogne. Det betyder, at du kan bestille Harlevs billigste bedemænd gennem os – billigst bestil online eller med personligt møde i dag.

På 10 år har vi opbygget et stort lokalkendskab til Harlev Kirke, men afholder også begravelser fra Framlev Kirke eller bisættelser fra Ormslev Kirke, med afsluttende rustvognskørsel til krematorium.

Døgnservice: Vores bedemænd yder fuld-service og klarer alt i forbindelse med den ønskede begravelse. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer i hele Aarhus kommune.


Bedemand i Aarhus, Per Holm
Vagt-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Få gavn af Pers 10 års erfaring med begravelser i Galten og Framlev Kirke. Få en aftale med en af Pers dygtige bedemænd, eller bestil Per og hans lokale bedemænd online i Harlev.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian er ledig for samtale lige nu. Han yder gratis rådgivning og sender gerne et tilbud på en økologisk eller billigst mulige begravelse i hele Aarhus Kommune.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Harlev

Bestil 100% klima-kompenseret online. Så er det også muligt at sidde hjemme i rolige omgivelser, der erstatter bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning. Få adgang til økologiske kiste eller urne. 

Ønsker du mest mulig bæredygtighed, kan både kremeringen og rustvogns kørsel CO2-neutraliseres. Ellers gå efter billige løsning med dansk hvid basiskiste med en prisgaranti for minimum 5.000,- besparelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremoni i eksempelvis Harlev Kirke eller Sønder Aarslev Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse af afdøde på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i eksempelvis Framlev Kirke, bæres kisten ud til rustvognen, hvorefter der er tid til afsked før kørsel til Aarhus Vestre Kirkegård og krematorium.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med ceremoni ved kisten fra Harlev Kirke, hvor I efterfølgende får en sø-urne udleveret på krematoriet, for askespredning over havet, f.eks. Århus Bugt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der også lagt tid ind for fremvisning i kiste en sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til Aarhus Krematorium

Bestil begravelsen online

 Spar 5.000,- benyt computer, tablet eller mobil for at starte en 100% klima-kompenseret bestilling. Det giver dig mulighed for at sidde derhjemme i ro og mag, imens du bestiller.

Bestil hele ceremonien online

Udfylde den simple formular og afvent vi vil kontakte dig inden for 15 minutter efter bestillingen er startet for samtale om ønsker til forestående begravelse.

Når vi i løbende dialog har arrangeret ønskede begravelse eller bisættelsen, sender vi et link på e-mail, hvor alle aftaler kan bekræftes og du kan vælge urne, blomster og gravsten.

Betalt billigst med kort eller køb på kredit og modtag en begravelsesplan og faktura på forkant af ceremonien med alt, vi har arrangeret. Vi klarer alt papirarbejdet og søger begravelseshjælp for dig.

Vi er hurtigt fremme i Harlev

Foretrækker du og din familie at få bedemanden på et uforpligtende besøg til en uforpligtende samtale om ønskede begravelse, kan vi være fremme inden for to timer. Samme dag drøfter vi situationen og muligheder for en god sidste afsked.

Lad os lytte og rådgive om f.eks. højtidelighed i Framlev Kirke og læg mærke til vi er e-mærket. Først når vi har arrangeret den fulde ceremoni, indgås en aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33