Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.



top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Tranbjerg

Få en bedemand med 20.000 tilfredse familier i samtale og på et møde for personlig samtale.

10 års erfaring som bedemand - få et hjemmebesøg i Tranbjerg

Vælg en uddannede og lokale bedemænd, der kender kirkerne i Tranbjerg. Få en bedemand på besøg eller bestil online, hvor vi giver prisgaranti for en 5.000 kr. besparelse på bedemand i Tranbjerg.

Uanset hvordan du foretrækker at bestille, ydes der fuld-service, inkl. ansøgning om begravelseshjælp og alt papirarbejde ordnet. Bedemand kan være fremme inden for to timer med ønskede kiste.

Du kan derfor føle dig ganske tryg og lade os arrangere den forestående begravelse i Tranbjerg Kirke eller bisættelse i Mårslet Kirke. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om møde.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få bedemandens rådgivning gratis over telefonen

Per Holm

Vælg Per til en samtale om en mulig begravelse fra Tiset Kirke eller bisættelse fra Vestre Kapel. Ring hele døgnet for gratis rådgivning hos Per Holm.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vælg Christian hvis bisættelsen fra Tranbjerg eller Mårslet Kirke skal være unik. Få rådgivning om alt økologiske kister og klima-neutralisering.

  70 25 25 33


Os som lokale bedemænd i Tranbjerg

Forvent fuld-service hvor bedemanden er til rådighed hele døgnet alle dage. Gennem løbende dialog arrangeres den ønskede begravelse eller bisættelse over telefon eller et besøg for samtale

Få bæredygtighed gennem økologi og CO2-neutralisering af kørsel og kremering. Ellers gå efter laveste pris, hvor vi giver prisgaranti for en 5.000 kr. besparelse på bedemand i Tranbjerg


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Mårslet Kirke eller borgerlig fra Vestre Kapel, bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Tranbjerg Kirke køres afdøde i rustvogn til Aarhus Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som en klassisk bisættelse i Tiset Kirke, men hvor I som pårørende får udleveret en sø-urne på krematoriet til efterfølgende askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har ilagt afdøde i kiste, er der lagt tid ind for fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Aarhus Krematorium for brænding.

Bestil bedemanden online

 Bestil billigste bedemand online og spar 5000 kr. Du skal blot starte din online-bestilling her på hjemmesiden, og bedemanden kontakter dig inden for 15 minutter.

Bestil Aarhus bedemand online

Når vi som bedemænd i løbende telefonisk dialog har arrangeret den ønskede begravelse, sender vi dig en e-mail med et krypteret bekræftelseslink på e-mail.

Her får du også mulighed for at vælge urne, blomster og gravsten. Spar mest via betaling med kort eller køb med op til 90 dages kredit og modtag udførlig plan over ceremoniens forløb og faktura.

Alene ved at arbejde smartere med systematisk tilgang til planlægning, kan vi give dig både prisgaranti på 5.000 kr. besparelse og leveringsgaranti for ufejlbarlig begravelsesservice fra start til slut.

Få personlig drøftelse i dag

Foretrækker du – eller I som samlet familie, bedemandens personlige tilstedeværelse for drøftelse af foreliggende situation, kan vi være i Tranbjerg til en samtale med inden for kun en time.

Under samtalen afstemmer vi jeres tanker og ønsker omkring begravelsen. Kun hvis vi bliver enige om en bestilling, indgår vi en aftale om vores begravelsesservice på dagen for handling.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33