Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Viby

10 år med begravelsesforretning på Skanderborgvej og 20.000 tilfredse familier i Aarhus.

Få en lokal bedemand med 10 års erfaring på besøg for samtale

Vælg en århusiansk begravelsesforretning med certificerede bedemænd og egne rustvogne, som har stor erfaring med gennemførsel af begravelses ceremonier i Viby og hele Aarhus Kommune.

Hos os finder du et stort udvalg af økologiske produkter, for gennemførsel af en begravelse i Viby kirke. Eller I kan vælge at samle familie og venner i Vestre Kapel for en borgerlig bisættelse uden brug af præst.

Døgnservice: Bestil os online eller vælg personlig samtale. Mødet vil klargøre muligheder og ende ud i en uforpligtende løsning, som bedemanden arrangerer i eksempelvis Fredenskirken.


Bedemand i Viby J, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Bedemand Per kan give dig gratis rådgivning. Per har 10 års erfaring som bedemand i hele Aarhus Kommune. Ring og bestil en samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har rig erfaring med begravelses handlinger fra både Viby eller Frederikskirken. Han rådgiver om alt fra blomster på en økologisk kiste.

  70 25 25 33


Aarhus lokale bedemand

Når du bestiller online, er der mest at spare - også for klimaet. Den eneste forskel er, at vi har erstattet vores besøg for katalogfremvisning med en e-mærket og 100% klima-kompenseret onlinebestilling.

Hos os finder du et stort udvalg af økologiske kister, samt bionedbrydelige urner. I kan vælge at supplere det med CO2-neutralisering af både rustvognskørsel, samt for gennemførsel af brænding på krematorium.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Holme eller Lyseng Kirke vil kisten blive båret ud til gravstedet på kirkegården for direkte begravelse i forlængelse af ceremonien i kirken.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Fredenskirken eller Viby Kirke vil kisten blive kørt i rustvogn til Aarhus Krematorium, så I efterfølgende kan nedsætte en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Ravnsbjergkirken, hvor I vil få en økologisk sø-urne udleveret, som er beregnet til spredning af aske over eksempelvis Aarhus Bugt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde, samt står for ilægning i kiste på privatadresse, plejehjem, Hospice Søholm eller Skejby Hospitalskapel, hvorfra der køres i rustvogn til krematoriet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Når du bestiller begravelse online, så skal du udfylde første trin. Har du brug for hjælp, så kan vi guide dig telefonisk. Når du selv har færdiggjort bestillingens første trin, vil vi kontakte dig inden for 15 minutter.

Planlæg begravelse via online selvbetjening og spar 5.000 kr

Vi yder altid service af højeste kvalitet. Det er tilfældet, uanset om du foretrækker en personlig samtale eller ønsker online bestilling af begravelsen eller bisættelsen. Der er dog økonomiske fordele ved at planlægge ceremonien online, idet du sparer 5.000 kr. bestillingen.

Vores lokale bedemand sørger for at reservere den kirke eller det kapel i Viby, som du foretrækker. Når dette er aftalt med præsten, får du tilsendt et link, hvor du skal bekræfte reservationen. Du kan ligeledes vælge blomster, urne og en passende gravsten fra den lokale stenhugger i Viby.

Personlig samtale i hjemmet

Mange føler sig mere trygge, når de får en personlig samtale med den lokale bedemand. Vores bedemænd kan være hos jer inden for 30 minutter, hvor vi vil lytte til jeres ønsker i forbindelse med begravelsen.

Ved den personlige samtale er det vigtigt, at vi kommer frem til en løsning, som alle parter kan acceptere. Det er en helt klar forudsætning for et samarbejde og levering af vores begravelsesservice i Viby og Aarhus.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33