Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Risskov

Ring hele døgnet og få 10 års erfaring i både traditionelle og lavpris begravelser i Risskov.

20.000 tilfredse familier - vælg 10 års erfaring hos din lokale bedemand

Vælg økologiske produkter eller gå efter en minimum besparelse på 5.000 kr. online. Vi har Risskovs laveste priser på danske kister og yder også prisgaranti for gennemførsel af begravelse fra Vejlby eller Risskov Kirke.

Vælg en bedemand, der både kan stå for både kirkelige og borgerlige ceremonier fra det Vestre eller Nordre Kapel. Dette med lokale præst eller arrangeret med bedemanden som ceremonileder.

Du kan ringe til os hele døgnet. Vi kan være fremme inden for en time for samtale eller ved behov for vores akutte assistance og rustvognskørsel til Vestre Kapel – også i weekenden og på helligdage.


Bedemand i Aarhus, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få gratis rådgivning lige nu

Per Holm

Vagthavende: Vælg at gøre brug af 10 års erfaring med alt fra blomster til kiste, mulighed for specialkiste og kendskab til priserne på Aarhus Kirkegårde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Udnyt Christians viden om afholdelse af bisættelser i Skelager Kirke og begravelse i Ellevang Kirke med kortegekørsel til kirkegården.

  70 25 25 33

Kun egne lokale bedemænd

Lad os hjælpe dig uanset om du foretrækker kirke eller kapel, samtale i hjemmet eller klima-kompenseret online-bestilling med en prisgaranti på minimum 5.000 kr. i besparelse på bedemanden.

Bedre Begravelse tilbyder både billig, traditionelle og bæredygtige begravelser, hvor det også er muligt at CO2-neutralisere alt kørsel i rustvogn og kremeringen på Aarhus Krematorium.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

: Priseksempel, begravelse: Efter højtidelighed fra f.eks. Vestre Kirkegårdskapel, bærer familien den afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Risskov Kirke eller Ellevang Kirke, køres i rustvognen til Aarhus Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Vejlby Kirke, hvor den eneste forskel er at I på krematoriet efterfølgende får udleveret en sø-urne for spredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter vores bedemænd har iklædt afdøde og lagt i kisten, er der mulighed for fremvisning og en sidste afsked, før rustvognen kører til Aarhus Vestre Kapel for kremering.

Bedemand i Aarhus

 Spar 5.000, - blot indtast dine informationer og forvent at du efterfølgende bliver kontaktet du inden for 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Bestil bedemand i Risskov online

Vi kender alle de lokale muligheder, og kan også rådgive om priser på en bæredygtig begravelse på kirkegårde eller benyttelse af krematorium ved en bisættelse i Risskov.

Når bedemanden har arrangeret begravelses handlingen, sender vi dig et link, hvor du skal bekræfte bestillingen.Den lokale bedemand fremsender til sidst begravelsesplanen, faktura og ordner alt papirarbejde - det inkluderer også at søge om begravelseshjælp.

Få vores bedemand på besøg

Vi har mere ned 10 års erfaring med planlægning af begravelser. Vi arrangerer begravelser inden for Folkekirken, men også i den katolske kirke og muslimske tro, og giver altid en kvalificeret behandling med baggrund i vores uddannelse som bedemænd.

På mødet forklarer vi ofte i hovedtræk ”hvad som nu skal ske” og lytter da efter jeres specifikke ønsker, I har for begravelsen eller bisættelsen, så det forløber som I har forestillet jer.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33