Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Galten

Ring for aftale om et uforpligtende møde for samtale og spar 5.000,- på bedemanden.

Billigste bedemand i Galten med 20.000 tilfredse familier

Vælg en 10 årig begravelses forretning med egne erfarne bedemænd og derfor god service. Vi kender alle muligheder for højtidelighed i f.eks. Skivholme Kirke eller Storring Kirke.

Vælg derfor en lokalkendt bedemand, der kan hjælpe dig uanset, om du foretrækker Skovby kirke eller Vestre kapel og samtale i Galten på privat adresse eller vores e-mærket onlinebestilling.

Du kan ringe til os hele døgnet for hjælp fra vores bedemænd i Galten. Vi kan være fremme med ønskede kiste i rustvogn inden for tre timer. Kontakt vagthavende bedemand lige nu for dialog.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per for en uforpligtende samtale. Få gavn af Pers 10 års erfaring om det vigtigste i forbindelse med et ordentligt farvel.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Ledig for samtale lige nu. Christian yder gratis rådgivning og sender gerne et tilbud på en økologisk eller billig begravelse i hele Skanderborg kommune.

  70 25 25 33

Præsentation af os som bedemænd


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Galten Kirke eller Skovby Kirke, bærer I som familie, kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af højtideligheden i kirken.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Skivholme Kirke eller som en borgerlig handling fra nærmeste kapel, køres kisten til Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres normalt som en klassisk højtidelighed i kirke eller fra kapel, men nu får familien udleveret en sø-urne, så det er muligt at sprede afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

I privaten, på Hospice Søholm eller plejehjem, iklæder bedemand afdøde og lægger i kiste. Der er mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium.

Spar penge på bedemanden

 Hos os kan du bestille en begravelse eller bisættelse i Galten online. Det er nemt, og du sparer 5.000 kr. på selv at indtaste dine basis-informationer for bestillingen.

Bestil din bedemand online

Klik på knappen nedenfor for at starte vores e-mærkede bestilling. Du skal forvente vi kontakter dig for videre samtale indenfor 15 minutter.

Uanset om du har bestilt en kirkelig begravelse i Galten Kirke eller ønsker en borgerlig bisættelse fra Aarhus Vestre Kapel, så sørger vi for at få det arrangeret i løbende dialog. 

Herefter sender vi et link, du skal bekræfte, hvorefter du kan vælge blomster, urne, designe gravsten og bestille på kredit eller betales billigst med kort.

Få bedemanden besøg i dag

Når vi er på hjemmebesøg, er det vigtigt for os, at familien oplever, at vi lytter til deres specifikke ønsker og behov til begravelsen eller bisættelsen. 

Vi ved, at en begravelse for mange er en speciel begivenhed og derfor skal den så vidt muligt forløbe, som familien forestiller sig. 

Derfor sætter vi en ære i at have et godt samarbejde med vores kunder. Vi er e-mærket og intet binder, før vi har arrangeret alt og fremsendt en samlet begravelsesplan og faktura.

Hos os får du adgang til danske økologiske begravelsesartikler. Det giver en mindre miljøbelastning ved en begravelseshandling. I en igangværende omstilling til 100% bæredygtig begravelsesservice inden år 2025, har vi mulighed for at CO2-neutralisere al kørsel.

Vi har påbegyndt en proces for udfasning af rustvogne, hvis de ikke overholder de højeste krav for CO2-udledning. De tilbageværende rustvogne er under to år gamle, mens al strømforbrug i forretninger er CO2-neutraliseret for gennemførsel af en bæredygtig begravelse eller bisættelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33