Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Skejby

Vælg bedemand ud fra økologi, 20.000 tilfredse familier og mulighed for hjemmebesøg.

10 års erfaring som bedemand i Skejby med forretning i Aarhus

Vælg en bedemandsfirma med egen ansatte bedemænd og rustvogne. Få vores lokale rådgivning i trygge omgivelser, hvor der kan vælge danske økologiske kister og urner fra Aarhus.

Få blomster og gravesten fra århusiansk forretninger, hvor bedemanden arrangerer alt. Du er derfor velkommen til at kontakte os for aftale om et uforpligtende møde med os i Skejby og hele Aarhus Kommune.

Også aften og nat: Lad os planlægge en begravelse Skejby Kirke kan vores bedemand være fremme indenfor to timer for en uforpligtende samtale og/eller ilægning i kiste og rustvognskørsel til Vestre Kapel.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg en bedemand for uforpligtende samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet. Benyt Pers 10 års erfaring som bedemand i Aarhus Kommune. Ring også aften og weekend.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian Holm er ledig ved telefonen lige nu. Christian har 10 års erfaring med især handling fra Lisbjerg Kirke, Skejby Kapel og Skejby Kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemand i Aarhus

Ellers bestil 100% klima-kompenseret online og spar også 5.000 kr. på bedemanden. Det er også muligt at CO2-neutralisere al kørsel i rustvogn samt kremering, hvis I ønsker en bisættelse i Lisbjerg Kirke.

Ring hele døgnet for samtale for aftale om vores besøg, samtale om bæredygtig eller laveste pris på gennemførsel af en begravelseshandling i Skejby. Bedemanden indtaster altid gratis for en indledende bestilling.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Aarhus Vestre Kirkegårdskapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Skejby Kirke, køres kisten i rustvogn til Aarhus Krematorium, så den kan brændes og urnen nedsættes i jord på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Lisbjerg Kirke, hvorefter familien kan afhente en sø-urne på krematoriet. Sø-urnen kan efterfølgende benyttes til at sprede asken over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der lagt tid ind for fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Aarhus Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Får samme rustvogne, bedemænd, blomster, kirke og præst, blot nu med mulighed for at bestille 100% klima-kompenseret online.

Skejbys bæredygtige bedemand

Start en bestilling og afvent vi kontakter dig. Det er muligt at købe på kredit for betaling efter begravelsen – eller 90 dages kredit for betaling efter boet er gjort op.

Når begravelseshandlingen i Skejby er arrangeret ud fra dine - eller jeres ønsker, sender vi et link med en bekræftelse på bestillingen. På den måde er vi sikre på, at alt forløber præcis, som I ønsker det.

Men hvis du/I som pårørende foretrækker at snakke den forestående begravelseshandling igennem med bedemanden, kan han komme på hjemmebesøg til en samtale inden for to timer.

Vi er hurtigt fremme i Skejby

Foretrækker du og din familie at få bedemanden på et uforpligtende besøg til en uforpligtende samtale om ønskede begravelse, kan vi være fremme inden for to timer. Samme dag drøfter vi situationen og muligheder for en god sidste afsked.

Lad os lytte og rådgive om f.eks. højtidelighed i Lisbjerg Kirke - læg mærke til vi er e-mærket. Først når vi har arrangeret den fulde ceremoni, indgås en aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33