Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Egå

Få en personlig drøftelse med bedemanden i Egå og spar 5.000,- på ønskede begravelse.

Lokalkendt bedemand i Egå med 20.000 tilfredse familier

Vi står klar til at hjælpe, hvis du får brug for en bedemand i Egå. Vi har kun uddannede bedemænd, og de kommer gerne på besøg for samtale så alle aftaler kan træffes i ro og mag i trygge rammer.

Vores bedemænd yder fuld service og klare alt i forbindelse med den ønskede begravelseshandling. Køb med laveste pris online og med kort eller bestil en begravelse i Egå eller Skødstrup kirke på kredit

Ring lige nu for samtale og hjælp til at få arrangere en borgerlig ceremoni i Vestre kapel eller en bisættelse i for eksempel Egå, Risskov eller Skejby Kirke, hvor I som familie afslutter handlingen ved rustvognen.


Bedemand i Aarhus, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få gavn af Pers 10 års erfaring med begravelser i Lystrup og Elsted kirke. Få en aftale med en af Pers gode bedemænd, eller bestil os online i Egå eller Aarhus.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Han yder gratis rådgivning og sender gerne et tilbud på en økologisk eller billig begravelse i hele Aarhus kommune. Ring hele døgnet for uforpligtende dialog.

  70 25 25 33Oplev os som bedemænd på Egå

Få adgang til økologiske kister og urner – og hvis der ønskes gennemførsel af en bæredygtig begravelse, er det muligt både at Co2-neutralisere alt kørsel og selve brændingen, hvis ønske om en bisættelse. 

Foretrækker du at spare mest – også for klimaet, kan du med fordel bestille os online. Så er det også muligt at sidde hjemme i rolige omgivelser, der erstatter bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Skæring eller Ellevang kirke, bærer I som familie afdøde til gravplads for jordfæstelse af kiste for afslutning på højtidelighed på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Egå eller Vejlby kirke, køres til Aarhus Vestre kapel for brænding, så der kan nedsættes en urne i familiegravstedet eller ukendt fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Afholdes som en bisættelse i eksempelvis Risskov kirke, men hvor den afgørende forskel ligger i, at I får en sø-urne udleveret, så der bruges for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer i Egå på privatadresse, plejehjem, Søholm Hospice eller Skejby kapel, for rustvognskørsel til Aarhus Vestre kapel for krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en klima-kompenseret online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter.

Få Egås bedemand online

Du kan bestille en begravelse eller bisættelse online ved at starte en bestilling her på hjemmesiden. Det er nemt og bekvemt, og du kan sidde hjemme og gennemføre bestillingen via computer og telefon. 

Vi kontakter dig umiddelbart efter, du har gennemført bestillingens første trin, til en dialog om ønskede besættelse i Risskov kirke eller begravelse fra Egå kirke. Vi lytter og opfylde dine og familiens ønsker.

Når vi som bedemænd efter ønske har arrangere med Egå kirke eller med præst på Vestre Aarhus kapel, så får du en mail med et link til en bekræftelse. Online kan der også vælge blomster, urne og gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil begravelsen på kredit. For at gøre det nemmere for dig, så sender vi dig en udførlig plan over den arrangerede begravelse eller bisættelse, samt samlede faktura på mail.

Få besøg inden for to timer

Vores lokalkendte Egå-bedemand kommer gerne på hjemmebesøg til en samtale inden for to timer. På mødet afstemmer vi ønsker for den forestående begravelse og bliver vi enige, indgår vi en aftale.

Alt er gratis, hvis I mod forventning ikke skulle vælge at benytte vores bedemand til begravelsen i Egå. Vores service er e-mærket og vores begravelsesservice leveres af uddannede lokale bedemand.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33