Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hinnerup

Ring for aftale om et uforpligtende besøg for samtale eller modtag gratis rådgivning lige nu.

Spar 5.000,- på lokale bedemand med 20.000 tilfredse familier

Når du vælger os til at arrangere begravelse, får du altid fuld-service med 10 års erfaring. Det vil sige, at vi hjælper med alt fra start til slut - også med papirarbejdet og med at søge begravelseshjælp.

Vi er en bedemandsforretning med certificerede og uddannede bedemænd. Vi kender alle de lokale muligheder og kan også rådgive om højtidelighed i Grundfør Kirke eller Søften Kirke.

Vælg en bedemand med døgnservice i Hinnerup. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om en mulig bestilling online af en bisættelse – gerne med besøg for personlig samtale i dag.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få en bedemand i samtale, der har over 10 år erfaring i afholdelse af især kirkelige begravelser i Foldby Kirke og Haldum Kirke, samt bisættelser i Søften og Grundfør Kirker.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian, som har speciale i også alternative begravelser, samt ved specielle ønsker til kiste, gravsted eller blomster til begravelse fra lokale kapel.

  70 25 25 33


Hvem er vi som bedemænd?

Lad os hjælpe med at arrangere bæredygtig begravelse eller bisættelse i Hinnerup med økologisk kiste og klima-kompenseret rustvognskørsel og kremering ved en bisættelse i Haldum Kirke. 

Ellers gå efter bedste pris. Vi er Hinnerups billigste bedemand og selv om du vælger at bestille os klima-kompenseret online, vil du med vores prisgaranti få en besparelse på 5.000 kr. og spare klimaet for CO2.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkehandlingen i eksempelvis Grundfør Kirke med den lokale sognepræst, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården som afslutning på dagen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Vitten eller Søften Kirke køres afdøde i rustvogn til krematorium, så en askeurne afslutningsvist kan nedsættes på et gravsted på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med ceremoni i Foldby Kirke, hvor der efter evt. afholdt handling udleveres en sø-urne til jer, som I kan benytte til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har påklædt og lagt afdøde i kisten, er der lagt tid ind til en sidste afsked og fremvisning, inden rustvognen kører til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil 100% klima-kompenseret online og over telefon. Det giver mulighed for at tage beslutningerne derhjemme i ro og mag og holde dialogen over telefon.

En smuk begravelse i Hinnerup

Udfyld vores onlineformular med ønsker og basisinformationer, og vi kontakter dig inden for et kvarter. Vi er e-mærket, hvilket betyder vi er 100% gennemsigtige med vores priser, så du ved præcis, hvad du betaler for. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning, er du mere end velkommen til at ringe til vores vagthavende bedemand, som er tilgængelig døgnet rundt. Online er det muligt at købe på kredit eller betale billigt med kort.

Få besøg af bedemanden i dag

Foretrækker du vores traditionelle tilbud med besøg i Helsinge, kan vi være fremme inden for to timer. Vores lokalkendte bedemand vil da rådgive om mulighederne for f.eks. handling i Grundfør Kirke.

Lad os stå for planlægningen af ønskede begravelse eller bisættelse. Vi er e-mærket, så først når vi har arrangeret den fulde begravelseshandling og fremsendt faktura til godkendelse, indgås en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33