Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Silkeborg

Lokalkendt og økologisk bedemand med 20.000 tilfredse familier. Ring hele døgnet for samtale.

10 års erfaring som lokal bedemand med økologi i Silkeborg

Vælg en begravelsesforretning med dygtige, certificerede og erfarne bedemænd, der dækker hele Silkeborg kommune. Lad os skræddersy ceremonien via online-bestilling eller ved samtale i eget hjem.

Få vores bedemand på besøg for en uforpligtende samtale om mulighederne for en ceremoni fra eksempelvis Hvinningdal Kirke eller begravelseshandling fra Silkeborg kirkegårdskapel uden lokale præst.

Døgnservice: Du kan forvente, at bedemanden ordner alt - herunder aftaler med kirken. Vælg økologi eller gå efter bedste pris ved gennemførsel af en bisættelse i Silkeborg Kirke eller fra Mariehøj Kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd ved telefonen i Silkeborg

Peter Holm

Ring til Peter og få hans rådgivning angående en CO2-neutralisering og økologisk begravelse. Yderligere vælg en billig bisættelse eller traditionel ceremoni i kirke med standardkiste.

  70 25 25 33

Per Holm

Per er senior bedemand og har stor viden indenfor alt fra blomster til begravelse. Derudover har Per indblik i mulighederne for special kister, begravelseshjælp og priserne ved Silkeborg kirkegårdene.

  70 25 25 33

Christian Holm

Christian har unik viden om afholdelse af bisættelser i Gødvad Kirke. Få Christians rådgivning via telefon lige nu eller få hans bedemand på besøg for uforpligtende samtale i hele landet.

  70 25 25 33Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremoni i f.eks. Silkeborgs kirkegårdskapel bærer I som pårørende kisten ud i forlængelse af ceremonien til gravpladsen for direkte jordfæstelse af afdøde.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Silkeborg Kirke køres afdøde i rustvogn til Silkeborg krematorium, hvor der efterfølgende afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på en af byens kirkegårde.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse f.eks. i Sejs-Svejbæk Kirke. Efter kremering får I som pårørende udleveret en sø-urne, hvor asken afslutningsvist spredes til havs fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklæder afdøde og ilægger i kiste i privaten, plejehjemmet eller Gudenå Hospice. Efterfulgt af dette er der mulighed for en sidste afsked ved kisten inden kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Uanset om du bestiller begravelsen online eller kontakter os på telefon, yder vores certificerede bedemand fuld service.

Bestil din bedemand online

Start en gratis e-mærket bestilling og afvent vores kontakt inden for 15 minutter. På denne måde kan sikres, at bestillingen afspejler dine ønsker.

Ring hele døgnet på telefon og få hjælp til selvbetjening. Når anmodningen om bisættelse eller begravelse er accepteret af kirken, vil et link til bekræftelse af bestillingen blive tilsendt på e-mail.

Her er det også muligt at vælge økologisk urne, blomster og gravsten. Betal mindst ved brug af kort eller bestil begravelse på kredit. Via bestillingen på kredit foregår betalingen efter ceremonien. .

Få besøg inden for to timer

Hvis du foretrækker at arrangere begravelsen under et personligt møde, er dette en mulighed. Vores lokale bedemand kører rundt i Silkeborg og omegn - og kan være hjemme hos dig inden for få timer.

På dette møde vil præferencer angående ceremonien blive omtalt. Såfremt der er enighed og du kan acceptere vores faktura, vil en aftale blive indgået om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33