top
Print side E-mail side 

 
.
Bestil online

Benyt de 7 simple trin og vi kontakter dig for telefonisk samtale inden for 15 min.

Økologisk kiste, natur
Levering og ilægning
Pyntning af kiste
Rådgivning om begravelse
Ordning af højtidelighed
Ordning af gravplads
Al papirarbejde
Klassisk rustvogn

fra kr. 6.083,-

Læs mere

Få hjemmebesøg

Lokale bedemand kan være fremme inden for 3 timer for personligt møde og samtale.

Økologisk kiste, hvid
Opredning med linned
Rådgivning om skifteret
Søge begravelseshjælp
Blomsterbestilling
Annoncebestilling
Gravstensbestilling
Købt på kredit

fra kr. 9.826,-

Læs mere


 
fem stjerner på trustpilot
7.000 tilfredse familier
Spar 5.000,- bedemand i Aarhus

 

Billigste bedemand med stor erfaring i Aarhus

Vi er en familiedrevet begravelsesforretning, som har egen afdeling i Aarhus. Herfra samarbejder vi med lokale bedemænd, som har indgående kendskab til kirker og kapel i Aarhus. På den måde får vores kunder den bedste og mest personlige behandling i samarbejdet med os. 

Alle vores aarhusianske bedemænd er uddannede og certificerede og du kan derfor forvente dig et professionelt samarbejde med os, hvor bedemanden har styr på alt lige fra afhentning af afdøde, bestilling kiste og reservation af lokation mm. 

Du kan kontakte os døgnet rundt. Hos os kan du både bestille afskedsceremonien online eller via et hjemmebesøg fra bedemanden. Hvis du ønsker et hjemmebesøg, så kan den lokale bedemand komme inden for tre timer efter dit opkald eller efter aftale.
Bedemand, Per Holm
Telefon, Aarhus: 86 20 42 32


 

Vi yder døgnservice i Aarhus

Aarhus bedemand Peter Holm

Peter Holm har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand i Aarhus Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring lige nu på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Christian Holm i Aarhus

Bedemand Christian Holm har som ældste søn flere end 1.700 begravelser bag sig. Træffes på tlf. 70 25 25 33 lige nu.


 

 

 

Spar 5.000 kr. på en lokal Aarhus bedemand

  1. Du sparer 5000 kr. ved at bestille en begravelse eller bisættelse online. Du skal blot udfylde syv trin fra vores hjemmeside og når du har gennemført bestillingen, kontakter vi dig. Vi hjælper dig gerne med din bestilling online, helt gratis.
     
  2. Når du bestiller online, vælger du eksempelvis Aarhus Domkirke eller borgerligt på Aarhus' Nordre kirkegårdskapel som lokation for ceremonien. Herefter reserverer den lokale bedemand den valgte lokation og sender dig  et link til en bekræftelse på bestillingen.
     
  3. Når alt er bestilt og planlagt, så sender vi en samlet begravelsesplan og faktura. Hvis du bekymrer dig om det papirarbejde, som uundgåeligt opstår i forbindelse med planlægning af en afskedsceremoni, så frygt ej, vi ordner papirarbejdet for dig inklusivt begravelseshjælpen.

Alt var perfekt. For mange bedemænd forretninger mangler basal gennemskuelighed - Man fornemmer, at de i nogen grad benytter sig af at kunden er i en presset situation. Priserne er derfor ofte klart for alt for høje. Bedrebegravelse.dk kører en helt åben og transperant linie, og man vælger de ydelser, man har brug for. Ingen finurligheder eller udnyttelse. Servicen var helt i top, og den 'nærhed' man forventer var bestemt til stede.

af  Torben Ballegaard Sørensen, Bisættelse, Aarhus
bisættelse Sankt Andreas Kirke

 
certifikat folkekirken

 

Find en lokal bedemand fra Århus

Bedemanden i Aarhus, Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra flere end 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Specialist i begravelseshjælp Claus Møbius i Århus

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, bededame i Aarhus

Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.


 

 
e-certifikat

 

Hjemmebesøg fra lokal bedemand i Aarhus

Du kan kontakte os døgnet rundt. Hvis du ønsker et hjemmebesøg fra den lokale bedemand i Aarhus, så kan det lade sig gøre inden for tre timer efter dit opkald uanset, hvornår på døgnet.


Til hjemmebesøget er det vigtigt for os at lytte til de ønsker og behov, de efterladte har. Som oftest når vi til enighed og indgår i et samarbejde, men hvis det mod forventning ender med det modsatte, så er hjemmebesøget naturligvis gratis.

Aarhus Kirke

Bedemand Aarhus

Bedre Begravelse Aarhus
Skanderborgvej 202, 8260 Viby
Danmark