Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Aarhus

Ring hele døgnet for aftale om et besøg i privaten for samtale eller bestil os billigst online.

10 år som Aarhus billigste bedemand med 30.000 tilfredse familier

Vælg DK's ældste begravelsesforretning med egne begravelses forretninger. Vores bedemænd er uddannede og vi har egne rustvogne, der kan være fremme inden for tre timer i hele Aarhus Kommune.

Spar 5.000,- og forvent stadig fuld service. Vi ordner alt - uanset om du bestiller online, eller vælger samtale i hjemmet. Lad os arrangere for en højtidelighed i f.eks. Viby kirke eller fra Vestre kapel.

Ring for gratis rådgivning eller blot et unikt tilbud. Vælg en bedemand med 10 års erfaring, egne ansatte bedemænd og spar samtidig mindst 5.000,- på den lokale bedemand i Aarhus.


Ring til os på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vagthavende bedemænd for samtale i Aarhus

Minna Christensen

 Ring for online hjælp eller for at en af de lokale bedemænd ud til et fysisk møde i privaten.

  70 25 25 33

Christian Holm

 Ring for online hjælp eller for at en af de lokale bedemænd ud til et fysisk møde i privaten.

  70 25 25 33


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i f.eks. Vor Frue Kirke eller borgerlig handling fra Aarhus Vestre Kapel, bærer familien ud til gravpladsen, for jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i f.eks. Viby Kirke, køres i rustvogn til Aarhus Vestre Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på f.eks. ukendtes fællesgrav eller på familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt en bisættelse, men med den afgørende forskel, at familien nu får udleveret en sø-urne på Vestre Krematorium, der kan åbnes og er designet til askespredning i Aarhus Bugt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste på privatadresse, plejehjem, Søholm hospice eller Skejby Sygehus kapel, for rustvognskørsel til Aarhus Vestre Krematorium, så en urne kan nedsættes på kirkegården.

Spar mest på bedemanden

 Spar 5.000 kr. Benyt med fordel vores 100% klima-kompenseret onlinebestilling, og afvent vi ringer dig op inden for 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Bestil din bedemand online

Du kan forvente, at bedemanden ordner alt, og vi er naturligvis e-mærket, så det er først når vi har arrangeret den ønskede begravelseshandling, at der indgås endelig aftale om vores begravelsesservice.

Vores forretning i Aarhus har døgnåbent på telefon for en indledende samtale, ønske om skriftligt tilbud, hjælp til bestillingen eller aftale om en personlig samtale. Vælger du elektronisk bestilling, vil vi fremsende et link til bekræftelse af din bestilling, når alt er arrangeret.

I forlængelse af vores løbende dialog over telefonen, er det nu muligt at bekræfte begravelsens detaljer samt at vælge blomster, gravsten og urne. Der afsluttes med en komplet oversigt over bestillingen – og det er muligt at betale med kort, eller bestille på kredit mod gebyr.

Som eksaminerede bedemænd sørger vi for alt nødvendigt papirarbejde, og ordner også ansøgning og udbetaling af den korrekte begravelseshjælp. Du sparer op til 5.000 kr. ved at bestille begravelsen eller bisættelsen online via vores simple online-formular.


Få besøg af en lokal bedemand

Du kan kontakte os døgnet rundt. Hvis du ønsker et hjemmebesøg fra den lokale bedemand i Aarhus, kan det lade sig gøre inden for en time efter dit opkald, uanset hvornår på døgnet. 

Er der behov for akut assistance, kan rustvogn og ekstra mandskab være fremme inden for tre timer.

På et hjemmebesøg er det vigtigt for os at lytte til de ønsker og behov, I som efterladte har – også angående pris. Som oftest når vi til enighed, og indgår et samarbejde, men hvis det mod forventning ender med det modsatte, så er hjemmebesøget naturligvis gratis.

Ring hele døgnet på telefon for aftale om hjemmebesøg eller uforpligtende personlig samtale, eller besøg vores begravelsesforretning og se vores kister og økologiske urner, og mød vores lokale bedemænd i Aarhus.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33