Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Kunde anmeldelser

Vi bruger trustpilot.


Vi har mange familier, der ikke kun takker os for et perfekt udført arbejde, men også på prisen. Flere skriver de sparede op til 30% på bedemandens regning, mål mod andre lokale bedemænd. Bedre Begravelse også prisgaranti og er i gennemsnit 5.000 kr. billigere end den lokale bedemand. Derfor er der god grund til at være omhyggelig i sit valg af bedemand, da prisen varierer meget fra by til by.  

I Roskilde er Bedre Begravelse op til 50% billigere end de andre lokale bedemænd, der har kontor og Begravelsesforretning i Roskilde. I enkelte byer er der enkelte bedemænd, som kommer i nærheden af vores priser, men aldrig under og slet ikke i samme kvalitetsniveau med fuld service. Skulle du vælge fylde   Og du vil aldrig stå tilbage med uventede ekstra omkostninger. Bedre Begravelse gør det nemt i en svær tid via gennemskuelige priser og høj kundeservice.


Billigste bedemand i hele Danmark

Vi yder prisgaranti for vi er billigste fuldservice bedemand i hele landet. Hos os er det muligt at blive bisat inden for de tilskud der gives i begravelseshjælp og fra Sygeforsikringen Danmark.

For når man er i sorg, har man rigeligt at tænke på – men hos os, er man sikker på laveste mulige pris. Og vi har både nye og klassiske rustvogne, kun uddannede bedemænd - og hvis du ikke møder vores egne ansatte bedemand, arbejder vi kun med lokalkendte og erfarne bedemænd, som vi har samarbejdet med i mange år. Samme kiste, økologiske urne og blomster til kiste fra den lokale florist, blot billigere.

Så ikke nok med, at man som pårørende altid et vist omfang bliver ramt af følelser og forvirring, er det vigtigt der er overblik over bedemandens priser. Kirkegårdsudgifterne er det samme, uanset hvilken bedemand man vælger, men hos Bedre Begravelse har du garanti for at undgå at betale for meget. 

Da vi samtidig yder 24-timer service på telefon 70 25 25 33, har du altid mulighed for at stille alle de uddybende spørgsmål, der helt naturligt melder sig, når man kommer lidt på bagkant. Vagthavende bedemand sidder klar ved telefonen alle ugens dage, så når situationen melder sig, kan alle de personlige ønsker, tanker og behov bliver tilgodeset og besvaret

Bedemanden klarer alt praktik

Uanset om det er første gang og man har prøvet at bestille en begravelse eller bisættelse før, er det en stressende og uvant situation at skulle træffe en masse valg om ønsket kiste, blomster, urne, skifteretten og især penge, mens man er ramt af sorg.

Bedre Begravelse har derfor gennemsigtige priser, så økonomien i ønsket begravelseshandling, kan traffes på et solidt grundlag. Vi er e-mærket og først når bedemanden har arrangeret den komplette begravelse eller bisættelse, indgås der endelig aftale om vores levering af begravelsesservice.

Og du skal forvente fuld service, hvor vi over telefon eller lokalt hjælper hele vejen frem til skifteretten. Bedemanden er ikke længere væk end et opkald på telefon 70 25 25 33, hvor der svares hele døgnet. For du skal på intet tidspunkt føle dig alene om forestående beslutninger.

Derfor svarer vi altid på telefonen hele døgnet, da vores primære rolle er at sørge for, du ikke skal tænke på andet at være sammen med familien. Bedemanden ordner alt for gennemførsel af ønsket begravelse i kiste eller bisættelse, hvor afdødes aske efterfølgende enten kan urnenedsættes på et gravsted eller askespredes over havet.


Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familier. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få man til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33