Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Ebeltoft

Vælg møde med bedemanden i Ebeltoft eller modtag gratis rådgivning over telefonen.

1o år med begravelser i Ebeltoft og 20.000 tilfredse familier

Vi er en begravelses forretning, der yder lokal begravelses-service i Ebeltoft. Få vores bedemand på besøg personlig samtale eller bestil os online og forvent vi kontakter dig for samtale.

Ud over vi har nøgler til Ebeltoft Kapel, har vi også 10 års erfaring som lokalkendte bedemænd, der kender Ebeltoft Kirke, ved hvordan højtideligheder også kan ske kapellet.

Den eneste forskel på os og den lokale bedemand er, at vores priser er 5.000 kr. lavere for samme ydelser og produkter, inklusive ansøgning om begravelseshjælp og alt papirarbejde frem til skifteretten.


Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er bedemand i begravelses forretning, og har speciale i alternative bisættelser, når I som familie ønsker en unik ceremoni i Ebeltoft.

  70 25 25 33Os som bedemænd i Ebeltoft

Få adgang til økologiske produkter, herunder kister og urner, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og energiforbruget for gennemførsel af en brænding på Aarhus Krematorium.

Bestiller du klima-kompenseret online, sparer du også flest penge. Den eneste forskel er, at vi har erstattet bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning med en e-mærket online-bestilling for kort og kreditkøb

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handlingen i f.eks. Ebeltoft Kirke, eller en borgerlig handling fra Ebeltoft Kapel, bærer I som familie ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Dråby eller Handrup Kirke, køres i rustvogn Aarhus Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på Ebeltoft kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, hvor der ikke nedsættes i et gravsted, men en sø-urne udleveres i stedet til familien efterfølgende for spredning af asken i Ebeltoft Vig eller Hjelm Dyb.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde tøj og ilægger i ønskede kiste. Mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel i rustvogn til Aarhus Vestre Kapel for kremering.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en klima-kompenseret online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter for videre dialog.

Spar mest på bedemanden

Med vores elektroniske selvbetjening kan familiens ønsker hurtigt blive realiseret. Indtast dine oplysninger, og afvent et opkald inden for 15 minutter. 

Når den ønskede begravelse eller bisættelse er arrangeret i Ebeltoft Kirke med præsten, vil et link til bekræftelse blive tilsendt, som erstatter bedemandens møde for katalogfremvisning af urne, kiste, gravsten og blomster – gerne bestilt på kredit.

Få besøg inden for to timer

I er altid velkomne til at ringe, hvis familien foretrækker at gennemgå den ønskede begravelse eller bisættelse personligt med bedemanden. 

På dette møde vil bedemanden i samarbejde med familien planlægge ceremonien. Der vil blive indgået en aftale, såfremt alle parter kan enes om resultatet, samt vores faktura er accepteret.

Vælg en e-mærket og moderne bedemand

Vi er billigere, fordi vi bruger teknologi til at minimere bedemandens arbejdstimer. Beskriv den ønskede ceremoni gennem en personlig samtale med bedemanden, eller via online-bestilling, og overlad derefter trygt de administrative opgaver til vores kvalificerede bedemænd. Til sidst vil du modtage en faktura samt en begravelsesplan, hvor forløbet for den planlagte bisættelse er beskrevet.

Vælg Ebeltofts lokale kirke eller kapel

Få en bedemand med 10 års erfaring i afholdelse af højtideligheder fra Ebeltoft Kapel eller Kirke. Vi har gennemført over 100 begravelser fra Ebeltoft Kirke, så du kan trygt overlade planlægningen til vores lokalt ansatte bedemand, der også laver alt papirarbejde og søger korrekt begravelseshjælp. Du kan forvente fuld service, hvor vi ordner den fulde begravelseshandling fra start til slut.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33