Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hadsten

Ring for uforpligtende dialog, spar 5.000,- på bedemanden og få møde for samtale i dag.

10 års erfaring i Hadsten som bedemand med 20.000 tilfredse familier

Få en uforpligtende samtale med vores bedemand i Hadsten. Vores bedemænd har en lang erfaring med begravelser og bisættelser, med stor empati for den svære tid. Lad os rådgive.

Vælg mellem elektronisk bestilling af bedemand, eller få en aftale et personligt møde med vores bedemænd, der både er uddannede og certificerede i sit virke som lokale bedemænd i Hadsten

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale, lidt gratis rådgivning eller blot ønske om et unikt tilbud. Vi svarer hele døgnet på telefon, for en samtale om en mulig handling fra eksempelvis Sct. Pauls Kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Per har over 10 år erfaring i afholdelse af især kirkelige begravelser i Lyngå Kirke og Vissing Kirke, samt bisættelser i Lerbjerg og Nørre Galten kirker.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian, som har speciale i alternative begravelser, gravsted eller blomster til begravelse eller borgerlig bisættelse fra Randers Kapel med eller uden præst.

  70 25 25 33


Hvem er vi som bedemænd i Hadsten

Video: Netop fordi ved ved det er en svær tid tilbyder vi som udgangspunkt altid fuldservice. Det betyder at vi ordner alt, herunder papirarbejdet i forbindelse med begravelseshjælp og helt frem til skifteretten.

Bestil på kredit en bæredygtig begravelse med danske økologiske produkter eller vælg vores danske standardkiste og bionedbrydelige urne. Betal med kort for prisgaranti og 5.000 kr. besparelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Lerbjerg kirke eller fra Randers Kapel, bærer i som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Over Hadsten Kirke køres kisten i rustvogn til Randers Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på  familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Sct. Pouls Kirke, men med den afgørende forskel, at I som familie får udleveret en sø-urne, der kan åbnes og bruge ved spredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste inden for to timer i hele Favrskov Kommune, er der lagt tid ind til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Vi har udviklet et simpelt syvtrins-forløb, hvor den af bedemanden arrangeret bisættelse eller begravelse kan bekræftes, og der kan tilkøbes dansk økologisk kiste, danske urner, gravsten og lokale blomster til ceremonien.

Bestil Hadsten's bedemand online

Start ved at udfylde vores simple kontaktformular og forvent vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter. Vi sender alt relevant papirarbejde til underskrift med NemID, også for begravelseshjælpen. 

Når vi har arrangeret en begravelse/bisættelse med præsten fra eksempelvis Sct. Pouls Kirke, sender vi dig blot et link til en bekræftende bestilling, så vi kan tilbyde et simpelt og overskueligt forløb i en svær tid.

Betalt med kort eller bestil på kredit, og du vil modtage den samlede begravelsesplan som giver dig det fulde overblik samt den samlede faktura. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet frem til skifteretten.

Få bedemand på besøg i Hadsten

Foretrækker du - eller I som familie - lokal assistance, kan vi i Hadsten være fremme på den ønskede adresse inden for tre timer. 

På mødet drøfter vi jeres unikke situation og aftaler du/I, sammen med vores bedemand, den forestående begravelse/bisættelse. 

Hvis I bliver enige om forløbet, er det muligt at indgå en aftale på samme møde. Vi sigter altid efter at imødekomme ethvert behov der måtte være.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33