Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Rønde

Spar 5.000,- vælg en lokalkendt og økologisk bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Miljøbevidst bedemand i Rønde med døgnservice og 10 års erfaring

Vælg lokalkendte bedemænd, der kender Bregnet Kirke og hvilke muligheder, der er i hele Syddjurs Kommune for afholdelse af en god afsked. Få personligt møde eller bestil os billigst online.

Den eneste forskel på os og andre lokale bedemænd, er at du sparer 5.000 kr. på samme ydelser og især produkterne, herunder Ø-urner og danske kister fra dansk fabrik på Sydsjælland.

Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer. Først når vi har arrangeret den fulde begravelseshandling, indgår vi en aftale om brug af vores begravelsesservice i Thorslunde og Fledballe kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vagthavende bedemænd i Rønde for samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand og er lige nu ledig for en uforpligtende samtale om alt fra ceremoni, blomster til en begravelse i Rønde og især gravsten leveret fra lokale stenhugger.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en lavpris, økologisk og klima-kompenseret eller traditionel begravelse med personlig samtale.

  70 25 25 33


Røndes også billigste bedemand

Bestil også bedemænd 100% klima-kompenseret online. Her vælger du blot at erstatte bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning med en e-mærket onlinebestilling. 

Vi tilbyder økologiske kister, der kan suppleres med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og energiforbruget for gennemførsel af en brænding på Aarhus Krematorium på Vestre Kirkegård.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Fledballe eller Bregnet Kirke, bærer familien kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse i direkte forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Thorager eller Egens Kirke, køres kisten i rustvogn til Aarhus Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med eksempelvis en borgerlig ceremoni uden præst fra Vestre Kapel, hvorefter I som familie får en sø-urne udleveret, til brug for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der indlagt tid for både fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, før der køres til krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Spar miljøet mest muligt. Påbegynd en bestilling her fra hjemmesiden, og forvent vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Bestil din bedemand online

Når vi som din bedemand i løbende dialog med dig har arrangeret højtideligheden fra eksempelvis Thorager eller Fledballe Kirke, sender vi dig et link på mail.

Vælg online blomster til kiste, blomsterkranse og kistepynt, design en gravsten, få en århusiansk urne og bekræft alle aftaler med kirke og kirkegård. Betalt billigst med kort eller bestil på kredit.

Når alt er bestilt, modtager du en plan over begravelsen eller bisættelsen, så du er helt med på, hvad der kommer til at ske på dagen. Det sikrer ufejlbarlighed i leveringen af vores begravelsesservice.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring begravelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelses service, hvis vi kan blive enige om handlingen og du acceptere vores tilhørende slut-faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33