Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Grenaa

Vælg bedemand ud fra økologi eller pris, og få 10 års erfaren som bedemand i Grenaa.

Gør som 20.000 tilfredse familier. Bestil online eller få besøg

Vælg en begravelses forretning med egen bedemænd og rustvogne. Få vores lokale rådgivning i trygge omgivelser. Kontakte os for aftale om et uforpligtende møde i hele Norddjurs Kommune.

Står du for at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse i Grenaa, kan vores bedemænd også bestilles online. Kiste og rustvogn kan være fremme indenfor tre timer, for afsluttende kørsel til Grenaa Kapel.

Ring hele døgnet for uforpligtende samtale om mulighederne for en begravelse i Karlby eller den traditionel bisættelse i fra Grenaa Kirke eller kapel. Vi tager hånd om alt, og søger også begravelseshjælpen.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per i samtale og lad ham dele ud af sin 10 års erfaring. Få en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet eller få besøg i hele Norddjurs Kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Christian, der har erfaring med afholdelse af højtideligheder i Enslev, Grenaa Kirke eller Enslev Kirke – både traditionel, økologisk eller lavpris.

  70 25 25 33


Præsentation

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i eksempelvis Voldby eller Kastbjerg Kirke, bæres kisten af jer som familie ud på kirkegården for jordfæstelse på gravstedet som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i eksempelvis Vejlby Kirke eller Simon Peders Kirke ved havnen, køres kisten i rustvogn til krematorium for brænding, så urnen efterfølgende kan nedsættes i jord.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Hammelev kirke, hvor I som familie nu blot får en økologisk sø-urne udleveret, så det er muligt at spredning aske over havet i Kattegat.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning og ilægning i kiste, er der lagt tid ind for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, før der køres til Aarhus krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil online og start blot ved at indtaste dine basis oplysninger, hvorefter du bliver ringet op inden for 15 minutter for videre telefonisk samtale.

Bestil bedemand i Grenaa online

Når vi i løbende dialog har arrangeret en handling i eksempelvis Grenaa Kirke eller en bisættelse fra Grenaa Kapel, kan vi sende dig et link til en bekræftende onlinebestilling, hvor det er muligt at bestille på kredit. 

Online er det muligt at bekræfte alle aftaler, vælge kiste og urner, samt en passende gravsten og blomster til kirke. 

Som afslutning modtager du en begravelsesplan og samlet faktura på forkant af højtideligheden. Herefter klarer vi alt det praktiske, inkl. papirarbejde og ansøgning om begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du – eller I som familie – at vi kommer på hjemmebesøg, gør vi gerne det. Sammen lægger vi rammerne om en mulig bæredygtig begravelse eller CO2-neutraliseret bisættelse.

Ring hele døgnet for aftale om besøg eller bestil online, hvor du afslutningsvist modtager den samlede begravelsesplan og faktura, inkl. vi ordner papirarbejdet og sørger for begravelseshjælpen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33