Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Sønderborg

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier for rådgivning over telefon eller på et møde i dag.

10 års erfaring som bedemand i Sønderborg - få møde i dag

Få vores bedste service, der er tilpasset bisættelsen eller begravelsen efter jeres ønsker. Vores lokalkendte bedemænd er alle uddannede og klar til at imødekomme og drøfte jeres tanker på et møde.

Ellers brug vores onlinebestilling, der giver dig en 5.000 kr. besparelse på vores ydelser. Vi tilbyder sjallænske økologisk kiste, bornholmske eller jyske urner, lokale blomster og en gravsten hos Danske Stenhuggere.

Uanset om du foretrækker et personligt møde eller online bestilling, vil bedemanden yde fuld service og varetage alle administrative opgaver frem til skifteretten. Sagt med andre ord; Fuld service.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Sønderborg-kendte bedemænd ved telefonen

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet. Benyt Pers 10 års erfaring som bedemand i Sønderborg kommune. Vi  kører også på Als.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin mangeårige erfaring med især handling fra Sct. Marie kirke, Dybbøl og Kattinge kirke eller katolsk handling fra Sct. Mariæ kirke i midtbyen.

  70 25 25 33


Bedemanden på Als og Sønderborg

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Ulkebøl eller Broager kirke, bærer familien kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse i direkte forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Christianskirken eller Sct. Pauls kirke, køres kisten i rustvogn til Aabenraa krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på Østre kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med f.eks. borgerlig ceremoni fra Sønderborg Sygehus kapel. Her nedsættes urnen ikke på en kirkegård, men en sø-urne udleveres til familien, som kan stå for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har påklædt og lagt afdøde i kiste, er der indlagt tid for både fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, før denne køres til Aabenraa krematorium for brænding uden ceremoni ved kisten.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bedre Begravelses elektroniske selvbetjening giver mulighed for at bestille bedemand på kort tid, mens du samtidig kan spare 5.000 kr. på bedemanden.

Bestil din bedemand online

Vi kontakter dig inden for 15 min. efter første trin udfyldt. Telefonisk drøfter vi jeres situation og sætter rammen for den ønskede ceremoni fra en af Sønderborgs kirker eller borgerligt fra Sønderborg Sygehuskapel.

Du får fuld service – bedemanden ordner alt. Når vi så har fået handlingen på plads, f.eks. fra Nybøl eller Christianskirken, sender vi dig et link til en 7-trins bestilling, hvor alle aftaler kan bekræftes og du kan vælge blomsterdekoration, urne og gravsten.

Bestil på kredit eller køb ind billigst med kort – og afvent e-mail med begravelsesplan, hvor alle detaljer er beskrevet, samt vedhæftet faktura på forkant af den arrangerede ceremoni i Sønderborg.

Få hjemmebesøg i Sønderborg

Hvis du skulle ønske uforpligtende besøg af vores bedemand på hjemmeadressen i Sønderborg, kan dette hurtigt arrangeres gennem et telefonopkald. 

Vi svarer hele døgnet, alle dage- også i weekenden og om natten. På mødet taler vi om jeres ønsker til bisættelse eller begravelse. Her kan ønsker og tanker omkring ceremonien hurtigt realiseres. Hvis alle er enige og tilfredse med udfaldet, vil vi indgå en aftale.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33