Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Gråsten

Vælg det traditionelle møde eller bestil bedemanden online. Ring hele døgnet for dialog.

Erfaren bedemand i Gråsten med 20.000 tilfredse familier

Lad en bedemand med 10 års erfaring arrangere en begravelse i Gråsten. Vi kan forestå både kirkelige og borgerlige ceremonier, eksempelvis højtidelighed i Gråsten Kirke eller fra det lokale kapel.

Ønskes der laveste mulige pris, kan du også bestille begravelse eller bisættelse i Gråsten elektronisk via vores onlinebestilling. Udfyld dine informationer og forvent at vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale, gratis hjælp til opstart ef en bestilling eller mulighed for begravelse i Rinkenæs Kirke eller Egernsund Kirke – gerne med besøg for personlig samtale.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en uforpligtende samtale om alt fra ceremoni og især billige gravsten leveret fra lokale stenhugger i Gråsten.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig på telefonen: Vælg Christian hvis ønske om speciale og alternative begravelser og bisættelse, når I som familie ønsker en unik sidste afsked fra Rinkenæs kirke eller kapel.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Sønderjylland

Få en bæredygtig begravelsesforretning, hvor alle vores bedemænd er certificerede. Vores bedemand i Gråsten er til rådighed døgnet rundt via telefon. Han kan komme ud på adressen til hjemmebesøg.

Vi tilbyder økologiske produkter, herunder kiste og urne og mulighed for CO-neutralisering af både rustvognskørslen og kremeringen, hvis der skal brændes efterfølgende en bisættelse fra Adsbøl Kirke.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Nybøl eller Broager Kirke, bærer I som familien kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse af kisten i direkte forlængelse af handlingen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Holbøl eller Kværs Kirke køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, hvor der ikke nedsættes en urne på en kirkegård, men istedet udleveres en sø-urne til askespredning over havet, eksempelvis i Nybøl Nor fra skib.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der lagt tid ind for fremvisning og sidste afsked ved rustvognen, før der køres til Aabenraa Krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 En begravelse eller bisættelse kan hurtigt blive en meget stor udgift. Vi er Danmarks billigste begravelsesforretning men vores gode priser betyder ikke at vi på kompromis med kvalitet og service - blot bestilt elektronisk.

Bestil din bedemand online

Du får samme rustvogne, bedemænd, blomster, kirke og præst, blot nu med mulighed for at bestille online. Det er muligt at købe på kredit for betaling efter begravelsen, eller op til 90 dages kredit. 

Når begravelseshandlingen i Gråsten er arrangeret ud fra dine/jeres ønsker, sender vi et link med en bekræftelse på bestillingen. På den måde er vi sikre på, at alt forløber præcis, som du/I ønsker det.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du bedemandens personlig fremmøde i Gråsten, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring bisættelsen eller begravelsen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33