Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Tønder

Få et møde eller modtag rådgivning af en bedemand med 20.000 tilfredse familier over telefon.

Vælg Tønder kommunes bedemænd og spar 5.000,- på bedemanden

Vælg en begravelsesforretning, der leverer høj service til en lav pris. Vores bedemænd i Tønder har stor erfaring med begravelseshandlinger fra eksempelvis Tønder kirke eller kirkegårds kapel.

Vi arbejder sammen med Tønder kommune om sociale begravelser på daglig basis. Vi kommer gerne ud til jeres adresse til et personligt møde om den forestående begravelse eller du kan bestille os online.

Den eneste forskel på os og andre gode bedemænd i Tønder, er at vores priser er 5.000 kr. lavere for samme ydelser og produkter, inklusiv sikring af begravelses-hjælp og alt papirarbejde frem til skifteretten.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg vagthavende bedemand for samtale i Tønder

Per Holm

Vælg Per for en uforpligtende samtale på telefonen. Gør brug af Pers 10 års erfaring som lokalkendt bedemand i Tønder. Ring for gratis rådgivning.

  70 25 25 33

Christian Holm

Lad Christian dele ud af sine mange års erfaring med især højtideligheder fra Abild kirke, Møgeltønder eller den klassiske begravelse fra Visby Kirke.

  70 25 25 33


Vi arbejder for Tønder kommune

Få økologiske kister og bionedbrydelige urner, der kan suppleres med Co2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og energiforbruget for gennemførsel af en brænding på krematorium. 

Bestiller du også klima kompenseret online, sparer du mest. Den eneste forskel er, at vi har erstattet bedemandens besøg for katalogfremvisning, med en e-mærket bestilling for kortbetaling eller køb på kredit.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Hostrup eller Brede kirke, bærer familien kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Tønder kirkegårdskapel, køres kisten i rustvogn til krematorium, så den kan brændes og urnen nedsættes i jord på familiegravstedet eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Tønder Kirstkirke, hvorefter familien kan afhente en sø-urne på krematoriet. Sø-urnen kan benyttes til at sprede asken over Vesterhavet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter Ilægning i kiste på privatadresse eller et af Tønders plejehjem, er der mulighed for både fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematoriet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Ønsker du laveste pris eller mindste Co2-aftryk ved en sidste rejse, bør du vælge vores onlinebestilling. Udfyld vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Spar 5.000,- på bedemand i Tønder

Når vi gennem løbende telefonisk dialog har fået alle detaljer på plads med præsten i Domkirken eller den borgerlige handling fra Tønder kapel, så sender dig et link på e-mail for en bekræfte bestillingen.

Vælg også urne, blomster, gravsten og betal billigst med kort eller tilkøb vores kredit. Afslutningsvist modtager du den samlede begravelsesplan og faktura. Mange er bekymrede for den store mængde af papirarbejde, som opstår i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Derfor tilbyder vi dig at stå for alt papirarbejdet helt gratis.

Hjemmebesøg i Tønder

Foretrækker du besøg af vores lokalkendte bedemand? Så kan vores bedemand være fremme hos dig inden for tre timer. Sammen drøfter vi rammerne omkring den ønskede højtidelighed i f.eks. Hostrup kirke. 

Få en bedemand som ved hvor vigtigt det er at lytter til de specifikke ønsker, du har i forbindelse med begravelsen – men som også kan rådgive og give overblik over ønskede begravelse i Tønder.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33