Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Aabenraa

Få besøg eller bestil os elektronisk og spar mest. Ring hele døgnet for gratis rådgivning.

10 års som bedemand i Aabenraa med 20.000 tilfredse familier

Vælg en bedemand, der har lokalkendte bedemænd  i Aabenraa. Vi yder døgnservice i hele det østlige Sønderjylland, på Als og i Sønderborg, og være fremme inden for tre timer i rustvogn med ønskede kiste.

Få vores lokal bedemand med 10 års erfaring. Du kan derfor føle dig ganske tryg ved at lade os arrangere den forestående begravelse i Sct. Jørgens kirke eller måske borgerlig fra Aabenraa kapel uden præst.

Ring til os hele døgnet for en uforpligtende samtale, aftale om et besøg for personlig dialog eller hjælp til opstart af en onlinebestilling. Forvent fuld service, hvor vi ordner alt og du spar mindst 5.000 kr.


Bedemand i Aabenraa, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Vælg senior bedemand Per og få en gratis samtale om alt fra blomster ved en bisættelse fra Høje Kolstrup kirke eller en billig gravsten fra stenhugger i Aabenraa.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få råd om alt fra økologiske eller specialmalede kister, og hvordan en sidste afsked kan gennemføres fra Aabenraa kapel uden brug af sognepræst.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Aabenraa

Få adgang til økologiske kister og urner samt lokalt bestilt blomster til kisten. Der er naturligvis sat tid af til fremvisning. Vi afholder også en personlig samtale, hvor vi taler om jeres ønsker til begravelseshandling.

Ring til os hele døgnet for en samtale om alt økologi, klima-kompensering af rustvognskørsel, bestilling og kremering. Få gratis rådgivning eller et tilbud fremsendt på e-mail.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Sct. Jørgens kirke eller en borgerlig ceremoni fra Aabenraa Kapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen, hvor kisten jordfæstes.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Ensted Kirke eller Rise kirke, køres der afslutningsvist til krematorium for brænding, så der efterfølgende kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i Løjt Kirke, men hvor I som familien blot får udleveret en sø-urne på krematoriet. Den er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har ilagt i kiste på privat adresse, plejehjem eller hospice, er der lagt tid ind for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Udfyld det første trin i vores online-bestilling, og du bliver kontakt inden for 15 minutter. Bestillingen kræver kun de informationer, som fremgår af et gult sygesikringskort.

Bestil online og få Aabenraas bedemand 5.000 billigere

Lad os arrangere den ønskede handling fra eksempelvis Sct. Nicolai Kirke eller Aabenraa Kapel. Når kirken, præst, kapel og gravplads er på plads, modtager du en e-mail med link, hvor du kan bekræfte online-bestillingen.

Det er nu muligt at bekræfte alle aftaler online og tilkøbe blomster, urne og evt. en gravsten. Betal billigst med kort eller køb på kredit og modtag samlet faktura og begravelseplan med detaljer over handlingen.

Lad bedemanden ordne alt

Du kan være helt tryg ved, at papirarbejdet bliver ordnet korrekt. Vi gennemgår papirarbejdet med dig løbende, så du er sikret fuld gennemsigtighed - også om de tilhørende priser.

Vi kommer også gerne på hjemmebesøg, hvis du ønsker en personlig samtale. Sammen drøfter vi jeres situation og mulige handlinger. Vi hjælper også med at lægge budget og beregner begravelseshjælpen. Er der konsensus, arrangerer vi den fulde handling og fremsender en faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33