Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Rødekro

Få bedemanden på besøg for personlig samtale eller få gratis rådgivning over telefonen.

10 års erfaring som bedemand og 20.000 tilfredse familier

Vi er en begravelses forretning, der dagligt samarbejder med alle de sønderjyske kommuner om sociale begravelser. Dette alene understreger vores fokus på at arbejde intelligent.

Vi taler nemlig gerne om priser. Det er ingen hemmelighed, at selvom vi sætter en ære i at skabe de bedste rammer for dig og dine nærmeste, har vi samtidig også et skarpt øje på dine omkostninger.

Få en bedemand i samtale pr telefon eller til traditionelt besøg. Hos os går grundighed og en god pris derfor hånd i hånd. Ønsker du laveste pris, skal du vælge vores onlinebestilling.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Mød Pers bedemænd til en samtale om mulig begravelse eller bisættelse i eksempelvis Hjortkær eller Rise Kirke. Lad Per arrangere den sidste rejse allerede i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Christian er altid ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en billigt og høj kvalitet bisættelses ceremoni fra Aabenraa Kapel uden præst.

  70 25 25 33


Vælg Sønderjylland bedemænd

Dette gælder også hvis du foretrækker en bæredygtig begravelse med økologisk kiste. Det er også muligt at CO2-neutralisere al kørsel i rustvogn samt brændingen på Aabenraa Krematorium.

Ellers kan du gå efter bedste pris med vores hvide danske basiskiste. Selv om der bestilt 100% klima-kompenseret online, yder vi stadig prisgaranti på minimum 5.000 kr. besparelse på bedemanden.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Engvad eller Rise Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse direkte i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Øster Løgum Kirke, køres i rustvogn til Aabenraa Krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med højtidelighed i Genner Kirke, hvor men sø-urne bliver udleveret på Aabenraa Krematorium, så I afslutningsvis kan sprede asken over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj ilægges afdøde i kisten på privatadresse. Der er mulighed for fremvisning og en sidste afsked, inden kisten køres til Aabenraa Krematorium for brænding.

100% klima-kompenseret

 Få laveste pris og mindste CO2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Spar 5.000 kr. på bedemanden

15 minutter efter du har gennemført første trin i vores bestilling, kontakter vi dig til en samtale. I løbende dialog, arrangerer vi begravelsen i Rødekro eller borgerligt fra Aabenraa kapel uden præst.

Modtag et bekræftelseslink på e-mail, hvor du også kan vælge aarhusiansk eller bornholmsk urne, lokale blomster og design af gravsten online. Alt betalt billigst med kort eller bestil på kredit.

Vi gør vores bedste for at hele begravelsesforløbet bliver så let for dig/I som pårørende som muligt. Derfor klarer vi alt papirarbejdet, og vi kan også hjælpe med at søge begravelseshjælp.

Få bedemanden på besøg

Ring hele døgnet for aftale om hjemmebesøg i hele Sønderjylland. Vi ved, at en begravelse for mange er en særlig begivenhed, og derfor skal den så vidt muligt forløbe, som I forestiller jer.

Derfor sætter vi en ære i at have et godt samarbejde med vores kunder. Vi er e-mærket og intet binder, før vi har arrangeret den fulde begravelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33