Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Haderslev

Ring hele døgnet og spar 5.000,- på lokale bedemand på et hjemmebesøg eller online.

Billigste bedemand i Haderslev med 20.000 tilfredse familier

Vælg en lokal begravelsesforretning, der leverer høj service til en lav pris. Vores bedemænd med forretning i Haderslev har stor erfaring med begravelses handlinger i hele Haderslev kommune.

Da vi på daglig basis arbejder med Haderslev kommune om sociale begravelser, kommer vi også gerne ud til jeres hjemmeadresse for en personlig samtale om den forestående begravelse eller bisættelse.

Døgnservice: Få en erfaren bedemand i samtale, gerne indledningsvis på telefon hele døgnet, også weekend, aften og nat. Ellers bestil online og forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre dialog


Ledig for samtale, ring: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Ledig for samtale lige nu: Altid ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en billigt og høj kvalitet sidste rejse - eller behov for akut assistance på en adresse i Haderslev.

  70 25 25 33


Hvem er vi som bedemand

Video: Vælg vores traditionelle begravelsesservice. Det er også muligt at bestille bedemand gennem den elektroniske selvbetjening, hvor du med prisgaranti sparer 5.000 kr. på den samlede begravelse.

Forvent samme service, uanset om der afholdes et personligt møde eller bestilles CO2-neutralt online - med mulighed for yderligere neutralisering af også kørsel og kremering ved en bisættelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Skt. Severin Kirke eller Haderslev Kapel, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen. Derefter jordfæstes kisten i direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Domkirken eller fra Haderslev Frikirke, køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på familiegravpladsen.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med bisættelse i kirke, men hvor der ikke nedsættes i jord og kirkegård, men en sø-urne kan benyttes for askespredning over hav fra skib eller båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste på eksempelvis Hospice Sønderjylland, med indlagt tid for en sidste afsked ved rustvognen, køres kisten i rustvogn til krematorium.

Spar 5.000,- på begravelsen

 Gennem den elektroniske selvbetjening skal jeres informationer først indtastes. Herefter kan du og familien få overblik over de forskellige priser og produkter, der tilbydes billigst betalt med kort eller bestil på kredit.

Bestil din bedemand online

Start med at udfylde dine kontaktinformationer og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter. Bedemanden arrangerer herefter den eventuelt bæredygtige begravelse i løbende dialog med dig

Når vi har arrangeret ønskede begravelse eller bisættelse med præsten, sender vi dig blot et link til en bekræftende bestilling, så vi kan tilbyde et simpelt og overskueligt forløb i en svær tid. 

 Betalt med kort eller bestil på kredit, og du vil modtage den samlede begravelsesplan som giver dig det fulde overblik samt den samlede faktura. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet frem til skifteretten

Få besøg inden for to timer

Hvis jeres familie foretrækker personlig dialogen om ønsket begravelse eller bisættelsen med os som bedemænd, er dette naturligvis en mulighed. Planlæg begravelsen gennem samtale med os som bedemænd

Under dette besøg vil jeres tanker omkring højtideligheden blive hørt, og i samarbejde vil en ceremoni blive udarbejdet. Hvis alle parter er enige og tilfredse med resultatet, vil en aftale blive indgået.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33