Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Vojens

Vælg mellem et traditionelt møde, økologisk kiste eller billigst mulige begravelse i Vojens.

10 år som bedemand i Vojens og 20.000 tilfredse familier

Hos os er prisen på en begravelse eller bisættelse ikke et tabu. Vi ønsker tværtimod at være åbne om emnet, fordi vi ved, at prisen har stor betydning for mange, der skal arrangere en afskedsceremoni.

Vælg vores lokalkendte bedemænd online. Vi kender alle kirkerne i Haderslev Kommune og har adgang til kapellet, så kan være fremme med den ønskede kiste i rustvognen inden for tre timer.

Døgnservice: Ellers kan du få bedemanden på besøg for en uforpligtende samtale. Vores service – uanset hvordan du bestiller – inkluderer begravelseshjælp og alt papirarbejde frem til skifteretten.


Bedemand i Haderslev, Per Holm
Telefon for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Haderslev kommunes bedemænd er ved telefonen

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg senior bedemand Per for en gratis samtale om bisættelser i Vojens Kirke med mulig opgradering af gravsten på kirkegården.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Brug Christian til at skabe rammerne om en unik begravelse eller bisættelse. Ring for rådgivning om en mulig ceremoni fra kapel.

  70 25 25 33


Vælg Haderslev kommunes bedemænd

Få en uforpligtende samtale med vores vagthavende bedemand angående CO2-neutraliseret kørsel til Hammelev Kirke for en begravelse eller som en CO2-neutraliseret bisættelse i Vojens Kirke.

Den eneste forskel på os og andre gode lokale bedemænd i Vojens, er at vi er 5.000 kr. billigere, når du bestiller 100% klima-kompenseret online. Vi yder samme service, ydelser og produkter, blot billigere..


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Vojens eller Skrydstrup Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Hammelev Kirke, køres kisten i rustvogn til Kolding Krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en urne på Vojens Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med højtidelighed i Maugstrup Kirke, hvor men en sø-urne bliver udleveret på krematoriet, så I afslutningsvis kan sprede asken over havet fra egen båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj ilægges afdøde i kisten på privatadresse. Der er mulighed for både fremvisning i kiste og en sidste afsked inden kisten med afdøde køres til Krematorium.

Bestil begravelsen online

 Spar 5.000, - benyt computer, tablet eller mobil for at starte en 100% klima-kompenseret bestilling, hvor du derhjemme kan sidde i ro og mag, imens du bestiller.

Bestil begravelsen online

Udfylde den simple formular og afvent vi vil kontakte dig inden for 15 minutter. Vi kan være fremme inden for to timer, hvis der er behov for vores akutte service og kørsel til kapel for kistens ophold.

Når vi i løbende dialog har arrangeret ønskede begravelse eller bisættelsen, sender vi et link på e-mail, hvor alle aftaler kan bekræftes og du kan vælge urne, blomster og gravsten.

Betalt billigst med kort eller køb på kredit og modtag en begravelsesplan og faktura på forkant af den arrangerede ceremoni. Vi klarer alt papirarbejdet og søger begravelseshjælpen.

Få besøg inden for to timer

Sidder I samlet som familie - lige nu – og foretrækker vores personlige fremmøde, kan vi komme til møde hos jer i hele Haderslev Kommune for drøftelse af en begravelse eller bisættelse i Vojens.

Hvis I bliver enige om forløbet, er det muligt at indgå en aftale på samme møde. Vi sigter altid efter at imødekomme ethvert behov der måtte være, inden for hvad Folkekirken giver os af rammer.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33