Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Spar mindst 5.000,-

Bedemand i Faxe

Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller aftale i Faxe for personlig samtale.

Serviceminded bedemand i Faxe med 20.000 tilfredse familier

Vi er en begravelses forretning og med 10 års erfaring indenfor vores felt, tilbyder vi personlig samtale for kompetent og professionel rådgivning om begravelse eller bisættelse i Faxe.

Vælg blandt andet mellem klassisk kiste, økologisk kiste og urne. Og som en del af vores service ordner bedemanden alt praktisk i forbindelse med den ønskede begravelse i f.eks. Faxe eller Hylleholt Kirke

Ring hele døgnet for gratis rådgivning over telefonen og eventuel opstart af en e-mærket bestilling over telefonen. Ellers bestil selv elektronisk på under to minutter og afvent at vi ringer dig op for samtale.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per i samtale, og lad ham dele ud af sine 15 års erfaring som bedemand. Få en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet, eller få Per på besøg for personlig samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian, hvis begravelsen i Faxe skal være unik. Få Christians rådgivning om økologiske kister, bæredygtige produkter og muligheder for den unikke sidste afsked.

  70 25 25 33Os som bedemænd i Faxe

Bestil klima-kompenseret online og afvent at vi ringer dig op for samtale. Vælg mellem klassisk kiste, økologisk kiste og urne. Der er mulighed for at CO2-neutralisere al kørsel og selve kremeringen, eller du kan få den bedste pris - eksempelvis fører vi Faxes billigste hvide kister, med prisgaranti.

Som en del af vores service ordner bedemanden alt praktisk i forbindelse med den ønskede begravelseshandling. Herunder alt papirarbejde og ansøgning om begravelseshjælp. Du kan forvente fuld service, hvor vi arrangerer alt i f.eks. Faxe Kirke eller Hylleholt Kirke ved havnen.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i eksempelvis Faxe Ladeplads Kirke, bæres kisten af familien ud på kirkegården, for efterfølgende jordfæstelse på gravstedet på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i eksempelvis Hylleholt Kirke, køres kisten i rustvogn til Næstved Kirkegårdskapel for kremering, så urnen efterfølgende kan nedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

De fungerer som en bisættelse - med eller uden kiste i kirke, men hvor familien nu blot får en sø-urne udleveret på Næstved Kirkegård, så det er muligt at sprede asken i Faxe Bugt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder og ilægger afdøde i ønskede kiste i privaten eller på plejehjem, Der er lagt tid ind for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Udfyld vores e-mærket online-formular, og afvent, at vores bedemand ringer dig op inden for 15 minutter, for videre telefonisk dialog om ønsket begravelse i Faxe.

Bestil din bedemand online

Når den ønskede kirke er reserveret, præsten fundet og kirkegården ordnet, fremsender bedemanden en mail med et link til bekræftelse af din bestilling. Bestil blomster, urne og gravsten på kredit. 

Den eneste årsag, til at vi er billigere end andre bedemænd, er at vi bruger teknologi til at minimere vores arbejdstimer. Ønskes hjemmebesøg, bruger bedemanden flere timer – klares alt derimod over telefon og elektronisk, vil prisen for ønsket begravelse eller bisættelse være minimum 5.000 kr. lavere end hos andre gode bedemænd i Faxe.

Få personligt besøg inden for to timer

Foruden online-bestilling tilbyder Bedre Begravelse ligeledes muligheden for at få bedemanden i Faxe på hjemmebesøg. Ved et hjemmebesøg kommer bedemanden hjem til dig, hvor I sammen taler detaljerne for den forestående ceremoni igennem. 

Som en del af vores service, er hjemmebesøget naturligvis helt uforpligtende, indtil der indgås nærmere aftale.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33