Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Skærbæk

Ring for gratis rådgivning af en bedemand med 20.000 tilfredse familier, eller vælg personligt møde.

10 års erfaring som bedemand

Få er en begravelses forretning, der tilbyder begravelsesservice i Skærbæk. Derfor kan vores lokalkendte bedemand være fremme på adressen i Skærbæk inden for kun tre timer.

Vi kan ankomme i rustvogn med ønskede kiste eller blot for en uforpligtende samtale. Vi yder altid fuld service. Det betyder, at bedemanden ansøger begravelseshjælp og klarer alt papirarbejdet.

Alle vores bedemænd er uddannede og certificerede, og det er vigtigt for os, at alt forløber præcis som familien ønsker. Lad vores bedemand varetage begravelsen i Skærbæk, bestilt billigst online.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg lokalkendt bedemand for samtale i Skærbæk

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per Holms rådgivning om ceremonier i Døstrup. Brug Pers erfaring som bedemand i Skærbæk alle ugens dage – også aften og weekend. Ring gerne lige nu

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er ledig ved telefonen lige nu. Han har især erfaring med ceremonier fra Brøns Kirke og Vodder Kirke, samt bisættelse i Rejsby- eller Tønder Kapel.

  70 25 25 33


Derfor os som bedemand i Skærbæk

Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret eller vælg en økologisk kiste eller urne og få også mulighed for at CO2-neutralisere både kørsel og brændingen, hvis ønske om en bæredygtig bisættelse.

Få også en bedemand du kan kontakte døgnet rundt på telefon og for møde. Vi yder fuld service, uanset om det ceremonien bestilles online, over telefon eller ved et gennemført hjemmebesøg. 

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Skærbæk eller Brøns kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af den kirkelige ceremoni.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Rejsby- eller Vodder Kirke køres afdøde i rustvogn til Esbjerg krematorium, så der kan nedsættes en urne på familiegravstedet i Skærbæk.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med bisættelse fra Skærbæk Kirke, hvor den afgørende forskel ligger i, at I som pårørende nu får en sø-urne udleveret, hvorefter asken kan spredes til havs.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemænd iklæder og ilægger afdøde i kisten. Der er lagt tid ind for både en fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til Novrup krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling for en billig eller økologisk begravelse i Skærbæk.

Bestil din bedemand online

Bedre Begravelse var verdens første bedemands forretning, der indførte onlinebestilling. Der er flere fordele ved at bestille begravelsen online. 

Du finder et overblik over de forskellige ydelser og kan vælge til og fra, så det passer til ønskerne. Det hele kan gøres hjemme fra sofaen i trygge omgivelser. Oven i købet sparer du op til 5.000 kr., da online-bestillingen letter bedemandens arbejde. 

Efter bestillingen er foretaget, bliver du kontaktet af Skærbæks bedemand inden for 15 minutter. Herefter foregår resten af planlægningen som ved alle andre begravelseshandlinger.

Personligt møde om to timer

Hvis du ikke foretrækker online-bestilling, kan en bedemand kan selvfølgelig også komme på hjemmebesøg. Her kan I ved en personlig samtale afklare ønsker omkring den forestående begravelseshandling. 

Skulle du mod forventning vælge ikke at benytte vores bedemand i Skærbæk, er samtalen selvfølgelig uden omkostninger.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33