Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Grindsted

Ring hele døgnet for aftale om besøg eller gratis rådgivning og spar mindst 5.000,- på bedemanden.

Bedemand med 20.000 tilfredse familier i Grindsted til bedste pris 

Lad os arrangere en bæredygtig begravelse i Nollund Kirke eller bisættelse fra Urup Kirke, hvor vi som bedemand har arrangeret alt fra start til slut, med alt papirarbejde og ansøgt begravelseshjælp..

Hos os får du mulighed for at bestille indledningsvis over telefon, via vores simple kontaktformular. Du kan også vælge bedemandens traditionelle begravelsesservice med mulighed for betaling via boet efter skifteretten.

Ring hele døgnet for aftale om hjemmebesøg i Grindsted eller start vores e-mærkede onlinebestilling. Forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale om ønskede begravelse eller bisættelse.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller få en af Pers bedemænd til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i alternative begravelser. Ring til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse i Grindsted fra eksempelvis Skovmarkskirken.

  70 25 25 33


Vælg en moderne bedemand

Video: Få en begravelses forretning, der dagligt samarbejder med alle de sønderjyske kommuner om sociale begravelser, hvilket understreger vores prisfokus. 

Vælg økologiske kiste, urne og mulighed for levering af blomster fra jeres lokale florist til en arrangeret højtidelighed i Grindsted Kirke og Vestermarkskirken med CO2-neutralisering af kørsel og kremering.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Urup eller Skovlund Kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen. I forlængelse af højtideligheden jordfæstes afdøde i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Hejnsvig eller Grindsted Kirke, køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på en af Grindsteds kirkegårde.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Eksempelvis som en bisættelse i Skovmarkskirken, hvor der ikke nedsættes urne på en kirkegård, men en sø-urne istedet udleveres til jer som familie for spredning af asken over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemænd iklæder afdøde og lægger i kiste. Der er mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium for efterfølgende nedsættelse af urnen på en kirkegård.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil bedemand i Grindsted online og spar mest. Du kan bestille her på siden, hvor du blot starte en onlinebestilling. Vi ringer til dig inden for 15 minutter for samtale og aftale om det videre forløb.

Bestil Grindsteds bedemand online

Rustvogn og valgte kiste kan efterfølgende være fremme inden for to timer på privatadresse eller et af Grindsteds plejehjem. 

Når du bestiller elektronisk, skal du angive, hvor du ønsker at afholde den kommende begravelse eller bisættelse. 

Når bedemanden har arrangeret den aftalte handling, modtager du en samlet plan over den kommende begivenhed samt en faktura til skifteretten.

Få besøg af bedemanden i Grindsted

Nogle foretrækker at bestille en begravelse eller bisættelse online, mens andre foretrækker det personligt møde - besøget af vores lokale bedemand, der kan være fremme inden for tre timer i Grindsted. 

Sammen drøfter vi situationen og de muligheder som finde lokalt for opfyldelse af jeres ønsker til den traditionelle, bæredygtige eller økonomisk begravelse eller bisættelse. Ring hele døgnet.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33