Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Varde

Vælg det traditionelle møde eller modtag bedemandens rådgivning over telefonen lige nu.

Spar 5.000,- 10 års erfaring i Varde og 20.000 tilfredse familier

Vi har i 10 år arrangeret begravelser og bisættelser i Varde. Dette med certificerede bedemænd for at sikre jer som pårørende en professionel behandling - især ved valg af vores online begravelsesservice.

Få økologiske produkter eller gå efter bedste pris. Vi har Vardes laveste priser på danske kiste og yder også prisgaranti for gennemførsel af ønskede begravelse fra Janderup eller Sankt Jacobi kirke.

Vælg en bedemand, der lægger høj vægt på god service og står klar ved telefonen døgnet rundt til at hjælpe. Ring for aftale om personligt møde nu, mens rustvogn kan være fremme inden for tre timer.


Bedemand i Varde, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Senior-bedemand og har 10 års viden om alt fra blomster til begravelse, mulighed for speciel kiste i kirke til priserne er på Vardes kirkegård.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Gør brug af Christians viden om afholdelse af bisættelser i Lunde eller Ansager kirke. Gratis rådgivning på telefon eller møde.

  70 25 25 33


På job som bedemænd i Varde

Vores rustvogne og begravelsesforretninger er alle Co2-neutraliseret for at opnå mest mulig bæredygtighed i vores begravelsesservice. Vi tilbyder derfor økologiske kister og urner, samt sæsonbetonede, lokale blomster.

Fuld service er standard hos os, uanset om du vælger besøg eller at spare mest ved en onlinebestilling af begravelse i Næsbjerg kirke eller bisættelse fra Øse kirke. Vi sørger altså for alt, inklusiv papirarbejdet.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed i f.eks. Horne eller Kvong kirke, bærer familien kisten ud til gravpladsen for at jordfæstelse kisten som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i f.eks. Thorstrup eller Tistrup kirke, køres kisten i rustvogn til Esbjerg kapel, så I afslutningsvist kan nedsætte en økologisk urne på f.eks. ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Priser ved askespredning: Kan arrangeres med handling i Sankt Jacobi kirke. Den afgørende forskel er at I som familie, får udleveret en sø-urne, for spredning over Vesterhavet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for tre timer i privaten, på Hospice Sydvestjylland eller på et af Vardes plejehjem. Rustvognen kører afslutningsvis kisten til krematorium til brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Spar både Co2 og penge på en begravelse i Varde. Start en bestilling her på siden eller ring for personlig hjælp.

Spar både CO2 og mange penge

15 minutter efter du har gennemført første trin i vores bestilling, kontakter vi dig til en samtale. I løbende dialog, arrangerer vi begravelsen fra Næsbjerg eller Billum kirke, eller borgerligt fra kapellet uden præst. 

Når vi har lavet aftale med præsten, kirke, kapellet og kirkegård, sender vi et bekræftelseslink til dig med alle oplysninger. Du kan også vælge boinedbrydelig urne, lokale blomster og design af gravsten online. 

Vi gør vores bedste for at hele begravelsesforløbet bliver så let for dig/I som pårørende som muligt. Derfor klarer vi alt papirarbejdet, og vi kan også hjælpe med at søge begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du bedemandens personlige betjening, får du hos os kun uddannede og certificerede. Vi har samtidig stor erfaring med arbejdet som lokalkendt bedemand i Varde. 

Vi kan være fremme inden for tre timer til en samtale samtale eller hvis du har behov for rustvogn med valgte kiste, kan vi være fremme i Varde inden for tre timer. Vi tager os af Ilægning af afdøde i kiste og kørsel kapel.

På hjemmebesøget vil vi starte med at lytte til dine ønsker og tanker i forbindelse med den forestående begravelseshandling. Vi indgår kun en aftale, hvis vi bliver enige om en begravelsesservice.

Hvis mødet, mod forventning, ikke udvikler sig til bestilling af en begravelse eller bisættelse via os, er mødet og alt forud for mødet naturligvis uforpligtende og gratis. Vi er e-mærket og intet binder.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33