Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Bramming

Ring for gratis rådgivning, ønske om møde eller hvordan du sparer  5.000,- på begravelsen.

Billigste bedemand i Bramming med 20.000 tilfredse familier

Vi står klar til at hjælpe, hvis du får brug for en bedemand i Bramming. Vi har uddannede bedemænd, og de kommer gerne på besøg for samtale, eller vi kan bestilles e-mærket online.

Vores bedemænd yder fuld service, og klarer alt i forbindelse med den ønskede begravelseshandling. Køb til laveste pris med kortbetaling, eller bestil en begravelse i Bramming på kredit.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning. Vi kan hjælpe med at arrangere en ceremoni uden præst i Novrup kapel, eller en begravelse i Darum kirke eller bisættelse fra Hunderup eller Sankt Knuds Kirke.

Bedemand i Bramming, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg en lokalkendt bedemand i samtale lige nu

Per Holm

Vagthavende: Vælg en senior bedemand for en uforpligtende samtale om alt fra blomster til begravelse fra Vejrup Kirke, til gravsten fra danske stenhugger i Esbjerg. Ring hele døgnet.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få bedemand Christian Holms rådgivning om alt fra begravelseshjælp, blomster ved begravelse i Bramming eller specielle ønsker til gravsted.

  70 25 25 33Os som bedemænd i Bramming

Få adgang til økologiske kister og urner – hvis der er ønske om gennemførsel af en bæredygtig begravelse, er det muligt at CO2-neutralisere al kørsel, samt selve kremeringen, ved en bisættelse.

Foretrækker du også at spare mest, kan du med fordel bestille os klima-kompenseret online. Så er det også muligt at sidde hjemme i rolige omgivelser, der erstatter bedemandens besøg for katalogfremvisning

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Darum Kirke, eller en familiehandling i Skt. Knud Kapel, bæres ud til gravpladsen for jordfæstelse af afdøde i kisten.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Sankt Ansgar Kirke, køres i rustvogn til Esbjerg Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med bisættelse i Gormsgade Kapel, hvor familien efterfølgende får en sø-urne udleveret på Novrup krematorium, der kan bruges for askespredning.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der også tid lagt ind for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til Esbjerg Krematorium på Novrup Kirkegård.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Brug vores 100% klima-kompenseret onlinebestilling til at bestille bedemand i Bramming. Vi kontakter dig inden for 15 minutter, for videre telefonisk dialog.

Bestil din bedemand online

Få en lokalkendt bedemand til at arrangere en højtidelighed i kirken, eller en ceremoni uden præst i kapel. Og når vi så har den ønskede begravelse tilrettelagt, sender vi et link, hvor du kan bekræfte de indgåede aftaler. 

På den måde kan vi sikre os, at alt forløber som I ønsker det. Sidst i forløbet sender vi den endelige begravelsesplan samt samlet faktura. Vi ordner naturligvis alt papirarbejde, og kan også hjælpe med at søge begravelseshjælp, hvis det ønskes.

Få bedemanden på besøg i dag

Hvis du som pårørende ønsker personlig service, kommer vi i Bramming gerne på hjemmebesøg. Ved besøget taler vi om jeres tanker og ønsker omkring den forestående begravelse eller bisættelse. 

Vi indgår selvfølgelig kun en aftale, hvis vi kan blive enige om en løsning, som passer alle parter. Hvis I vælger ikke at benytte vores tilbud om en begravelse i Bramming alligevel, er besøget naturligvis uforpligtende.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33