Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Esbjerg

Få 10 års erfaring. Ring hele døgnet og spar 5.000,- på ønskede begravelse i Esbjerg.

Få en professionel bedemand i Esbjerg på hjemmebesøg

20.000 tilfredse familier: I en svær tid ved vi, at nærvær og tryghed er vigtigt. Lad derfor os tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med ceremonien. Og intet binder før vi har arrangeret den fulde højtidelighed.

Vælg gerne et besøg, hvor vi sammen sætter rammerne for en begravelse i f.eks. Zions Kirke eller en bisættelse fra Sædden Kirke. Afslutningsvis kan urne nedsættes i et gravsted på en af Esbjerg kirkegård.

Døgnservice: Vælger du at bestille os online, kontakter vi dig op inden for 15 minutter, og bedemænd, rustvogn og ønskede kiste kan være fremme indenfor tre timer.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per for en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet. Per har 10 års erfaring som bedemand i Esbjerg, og kan sende sin bedemand på besøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Er ledig ved telefonen lige nu. Christian har 10 års erfaring med især handlinger fra Skt. Nicolai Kirke, Skads Kirke og klassiske begravelser fra eksempelvis Bryndum Kirke.

  70 25 25 33Oplev os som bedemænd i Esbjerg

Vælg en begravelsesforretning med 20.000 tilfredse familier. Vi blevet landets anden største begravelsesforretning på 10 år og vi er yderst stolte over vores mange tilfredse familier i hele landet.

Bestil også klima-kompenseret os Bedre Begravelse. Få adgang til økologisk kiste – samt CO2-neutralisering af rustvognskørsel og brænding på Esbjerg Novrup Krematorium for minimalt CO2-aftryk.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Vor Frue Kirke eller en ceremoni uden præst fra Novrup Kapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Gjersing Kirke køres kisten afslutningsvis til Novrup Kapel for brænding, så der efterfølgende kan urnenedsættes på familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Gormgade kapel med kiste, men I får nu blot en sø-urne udleveret fra Novrup Krematorium efterfølgende. Urnen er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privat adresse, plejehjem, Hospice Forum eller Sydvestjysk Hospital, er der tid til en sidste afsked ved rustvognen, inden kisten køres til Esbjerg Krematorium.

Spar mest på bedemanden

 Ved at booke en Esbjerg bedemand online, har du mulighed for at opnå en besparelse på op til 5.000 kr. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores simple online-formular.

Esbjergs moderne bedemand

Bestil online hos os. Efterfølgende kontakter vi dig inden for 15 minutter for at aftale de nærmere detaljer. Efter denne første kontakt, starter bedemanden med at arrangere ceremonien. 

Der vil være dialog over telefon og e-mail, indtil vi har alt på plads for en begravelseshandling i Esbjerg. Vi leverer nøjagtig samme begravelsesservice, produkter og kvalitet som andre gode bedemænd. 

Forskellen er blot prisen. Vælger du online-bestilling, kan vi garantere en prisbesparelse på 5.000 kr. - og foretrækker du besøg i Esbjerg, er besparelsen stadig stor, men det giver os flere arbejdstimer.

Få bedemand på besøg i dag

Som en del af vores service, tilbyder vi muligheden for at få bedemanden på besøg. Ved et sådan møde kommer bedemanden hjem til dig, så I sammen kan aftale detaljerne for den forestående ceremoni. 

Som en del af vores service er hjemmebesøget helt uforpligtende, indtil vi har arrangeret den fulde begravelse eller bisættelse, og faktura er udstedt på forkant af højtideligheden.

Få bedemandens rådgivning gratis

Vi står naturligvis til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet i forhold til et dødsfald. Kontakt vores bedemænd på tlf. 70 25 25 33 for rådgivning om mulighed for begravelse i Jerne, en bisættelse fra Vor Frelser Kirke, eller en borgerlig ceremoni uden præst fra Novrup Kapel. Inden for maks. 3 timer ankommer din bedemand i rustvogn, for ilægning i kiste og rustvognskørsel til kapel.

Få bedemanden på besøg

Som en del af vores service tilbyder vi ligeledes muligheden for at få bedemanden på hjemmebesøg. Ved et hjemmebesøg kommer bedemanden hjem til dig, så I sammen kan aftale detaljerne for den forestående ceremoni. Som en del af vores service er hjemmebesøget helt uforpligtende, indtil vi har arrangeret den fulde begravelse eller bisættelse, og faktura er udstedt på forkant af højtideligheden.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33