Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Gram

Vælg en bedemand med 10 år erfaring i Gram. Ring hele døgnet for aftale om hjemmebesøg

Grams prisbevidste bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vi bruger teknologi til at sænke vores mandetimer ved især koordinering og planlægning af en begravelse eller bisættelse i Gram. Så det er både muligt at bestille online eller vælge hjemmebesøg for personlig samtale

Hvis du bestiller for en begravelse i Gram Kirke, så kan vi garantere dig, at begivenheden finder sted i smukke omgivelser. Vi har også stor erfaring med planlægning af højtideligheder i både Fole Kirke og Højrup Kirke.

Ring hele døgnet eller start uforpligtende vores onlinebestilling og forvent også at vi ordner alt og papirarbejde, der kan følge med. Det tager vi hånd om, og søger også korrekte begravelseshjælp.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Mød Pers bedemænd til en samtale om mulig begravelse i hele Haderslev kommune. Lad Per arrangere en borgerlig handling fra Haderslev Kapel.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er altid ved telefonen for en samtale om ønsker til en billigt og høj kvalitet sidste rejse eller behov for assistance på en adresse i Gram eller omegn.

  70 25 25 33


Haderslev kommunes bedemænd

Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret og vi giver mulighed for at vælg økologisk kiste, samt CO2-neutralisering af både kørsel og evt. kremering. Vi er i gang med en omstilling til bæredygtig begravelsesservice.

Få en bedemand, du kan kontakte døgnet rundt for rådgivning - også hvis der er tale om en social-begravelse, uden pårørende. Vi yder kun fuld service, uanset om det bestilles online, over telefon, privat eller efter kontrakt med Haderslev kommune. 


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Gram Kirke eller en borgerlig handling fra Haderslev Kapel, bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse direkte i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Hole eller Højrup Kirke køres i rustvogn til Kolding Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på eksempelvis fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Gram kirke, men hvor der ikke nedsættes på kirkegården. I stedet udleveres en sø-urne, der kan benyttes for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kisten, med indlagt tid for en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel i rustvogn til Kolding Krematorium for brænding.

Spar mest på bedemanden

 Du sparer 5000 kr. på at bestille din begravelse eller bisættelse online - og det er nemt. Du skal blot udfylde vores simple formular og kan derefter forvente, at vi ringer vi dig op indenfor 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Over telefon drøfter vi alt igennem og sender alle relevante dokumenter til underskrift med NemID.

Få os til at arrangere den fulde begravelse eller bisættelse, hvor du kan bekræfte via 7 simple trin online, sammen med blomster, urne og gravsten.

Vælg her også urne og en passende gravsten – samtidig med du nu kan bekræfte reservationen af eksempelvis Gram Kirke, så vi kan sende vi en oversigt over begravelses forløbet og faktura.

Få besøg inden for to timer

Vores bedemand har mulighed for at komme til en personlig samtale hjemme hos jer døgnet rundt. Her kan bedemanden planlægge begravelsen sammen med jer, præcis som I ønsker det - og så kan du være tryg ved, at vores bedemand står for planlægning og bestilling af valgte materialer

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33