Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Børkop

Ring gerne lige nu for gratis rådgivning eller vælg at få bedemanden hjem for samtale.

20.000 tilfredse familier. Få 10 år erfaring som bedemand i Børkop

Vælg en bedemandsforretning med egne lokale bedemænd. Vi yder service døgnet rundt i hele Trekantområdet, og kan derfor kan vores rustvogne være fremme i Børkop inden for få timer.

Vi leverer den samme høje service, uanset om du foretrækker en personlig samtale med bedemanden, eller ønsker at skræddersy ceremonien online. Vælg en økologisk kiste eller vores billige standardkiste.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning. Vælger du personligt møde, så kan vi ofte være hos dig inden for to timer efter dit opkald – mens rustvogn og kiste kan være fremme inden for tre timer i hele Vejle Kommune.

Bedemand, Per Holm
Vagt-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Per er altid på telefonen for en uforpligtende samtale og har 10 års erfaring med afholdelse af ceremoni i Børkop. Ring hele døgnet for samtale og han kan svare på alle spørgsmål ved et dødsfald.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har viden om afholdelse af alternative og specielle begravelser og bisættelser i Børkop. få gratis rådgivning på telefon lige nu eller få en af hans gode bedemænd på besøg for samtale.

  70 25 25 33Video: Os som bedemænd

Du kan bestille bedemand på telefon, eller få personlig betjening og rådgivning. Det er også muligt at arrangere begravelsen eller bisættelsen online. Benyt vores klima-kompenseret online-bestilling, og spar 5.000 kr.

Det er også muligt at CO2-neutralisere rustvogns kørslen, og ønsker man en bæredygtig bisættelse fra eksempelvis Gårslev Kirke, er det muligt at CO2-neutralisere brændingen på krematoriet.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Gårslev Kirke, eller en borgerlig handling fra Graverlund eller Vejle Kapel, bæres kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Skærup eller Brejning Kirke, køres i rustvogn til Kolding krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på gravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse med kiste i kirke, hvor eneste forskel er, at familien efterfølgende får en sø-urne for askespredning udleveret, frem for en urne til nedsættelse.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste i Børkop, er lagt tid en for en sidste afsked ved kisten og ved rustvognen, inden der køres i til Kolding krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn - og med valgte kiste, inden for to timer.

Bestil din bedemand online

Vælger du at ringe, og efterfølgende få et link til bekræftelse af din bestilling, gør du bedemandens personlige kataloggennemgang overflødig. 

Spar mest og vælg at bestille over telefon, hvorefter bedemanden ordner alt papirarbejdet - inklusiv begravelseshjælp. Når vi i løbende dialog har arrangeret alt, kan du fra egen computer bekræfte de alle aftaler.

Vi er e-mærket. Det er derfor først, når vi har arrangeret den ønskede højtidelighed fra f.eks. Graverlund Kirke med gravsted på Brejning Kirkegård med udsigt over Vejle fjord, at den endelige aftale om vores begravelsesservice indgås. 

Vælger du at bestille os elektronisk, indgås prisaftalen først, når du har gennemført en afsluttende bekræftelse af planlagte begravelse.

Få hos Bedre Begravelse adgang til danske bæredygtige begravelses artikler. Det giver mindre miljøbelastning ved gennemførsel af begravelses handlingen. Vores jyske rustvogne er under to år gamle, og overholder derfor de højeste krav for CO2-udledning. 

Al strømforbrug i vores forretninger er CO2-neutraliseret, og vi søger at omstille vores begravelsesforretning til bæredygtig drift inden for få år.


Få besøg inden for to timer

Hvis der ønskes en personlig samtale om bisættelse eller begravelse, er dette naturligvis en mulighed. Vores bedemænd er aldrig længere væk end et opkald, og kan ofte være fremme inden for en time for en uforpligtende samtale, eller hvis der er behov for akut assistance. 

Rustvogn, bedemænd og kiste kan være fremme inden for tre timer i hele Vejle Kommune.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33