Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Egtved

Ring og modtag gratis rådgivning hele døgnet eller få en aftale om besøg for samtale i dag.

Bedemand i Trekantområdet med 20.000 tilfredse familier

Få en bedemand fra med 10 års erfaring inden for planlægning og udførsel af begravelser og bisættelser i hele Trekantområdet. Bestil os til et uforpligtende besøg eller bestil online, hvor du sparer mest. 

Uanset hvordan du foretrækker at bestille os, ydes fuld begravelsesservice, inkl. ansøgning til begravelseshjælp og ordnet papirarbejde. Det betyder, at du kan føle dig tryg i samarbejdet med os. 

Ring hele døgnet for uforpligtende samtale om bæredygtighed, økologi og CO2- neutralisering af kørsel og kremering. Eller gå efter laveste pris, hvor der er prisgaranti for 5.000 kr. besparelse.

Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per til en samtale om en mulig begravelse i kirke eller kapel. Lad Per dele ud af sin 10 års erfaring som bedemand Trekantområdet. Få et uforpligtende besøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian hvis bisættelsen fra Egtved Kirke skal være unik. Få også hans rådgivning om begravelse i Øster Starup Kirke eller bisættelse fra Vester Nebel Kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemand i Egtved


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Egtved Kirke eller Øster Starup bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Vester Nebel Kirke, køres kisten i rustvogn til Kolding Krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en urne på Egtved Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med højtidelighed i Øster Starup Kirke, hvor en sø-urne bliver udleveret på krematoriet, så I afslutningsvis kan sprede asken til havs fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj ilægges afdøde i kisten på privatadresse. Der er mulighed for en sidste afsked, inden kisten med afdøde køres til Kolding Krematorium.

100% klima-kompenseret

 Ring for gratis rådgivning eller for aftale om et uforpligtende møde inden for to timer. Alternativt kan du bestille os online, og så kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Spar 5.000,- på begravelsen

Fuld-service er altid inkluderet, når du bestiller hos os. Det gælder uanset, om du bestiller online eller foretrækker vores lokale assistance i Egtved. Når du påbegynder din bestilling, kontakter vi dig for en samtale om de unikke omstændigheder, der gør sig gældende for netop jer.

Når vi har arrangeret begravelsen i eksempelvis Egtved Kirke eller en borgerlig bisættelse fra kapellet, modtager du en mail, hvor du skal bekræfte bestillingen samt vælge urne, blomster og gravsten. Betal billigst med kort eller køb på kredit.

Bedemand på hjemmebesøg

Hvis du eller I som familie, gerne vil have en personlig samtale med vores lokale bedemand, kan vi være fremme i Egtved på adressen inden for to timer. Ring hele døgnet for aftale om besøg.

På mødet taler vi den forestående begravelseshandling igennem og hører hele familiens ønsker. Når vi er blevet enige om en løsning, laver vi aftalen om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33