Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hadsund

Bedemænd med 10 års erfaring i Hadsund. Ring for gratis rådgivning eller aftale om besøg.

10 år som bedemand i Hadsund og 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelsesforretning med erfaring i udførsel af begravelser i hele Mariagerfjord Kommune. Lad derfor os arrangere højtideligheden Hadsund Kirke eller måske Vive Kirke, hvis ønsket.

Få gerne en bedemand på besøg eller bestil os elektronisk og spar mest. Uanset hvordan du foretrækker at bestille, yder vi fuld service, inkl. ansøgt begravelseshjælp og alt papirarbejde ordnet.

Ring hele døgnet for uforpligtende samtale eller hjælp over telefonen til at starte en e-mærket onlinebestilling. Intet binder før vi har arrangeret alt og du har sparet 5.000 kr. på bedemanden i Hadsund.Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i udførelse og gennemførsel af unikke begravelser og bisættelse. Få råd om økologiske kister, der kan gøre handlingen unik.

  70 25 25 33


Hvem vi er som bedemænd i Hadsund

Video: Du kan kontakte os døgnet rundt, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en bedemand i Hadsund. Hvis du bestiller en bedemand til hjemmebesøg, kan vi være hos dig inden for to timer for samtale. 

Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret og der kan til vælges Co2-naturalisering af både rustvogns kørsel og energiforbruget ved en kremering, hvis ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.

Ring hele døgnet for uforpligtende samtale om bæredygtighed i blomster valget og økologisk kiste. Ellers gå efter laveste pris, hvor vi yder prisgaranti for en besparelse på 5.000 kr. på bedemanden.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis oppe i Øster Hurup Kirke eller fra Hadsund Kirke, bærer familien kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Skelund Kirke eller en familiehandling fra kapel, bæres kiste ud til rustvogn for kørsel til krematorium, så en urne kan nedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres ofte som en bisættelse med handling i kirken, men hvor en sø-urne designet for askespredning udleveres til familien, frem for benyttelse af gravsted på kirkegården.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Vores egne ansatte bedemænd, ankommer inden for tre timer, iklæder og lægger afdøde i kiste med mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel lokale krematorium.

Spar 5.000,- på begravelsen

 Kan du nemt undvære det personlige møde med bedemand, har vi gjort det muligt også at bestille begravelsen eller bisættelsen online. Start en uforpligtende bestilling her på siden og vi ringer dig op for videre samtale inden for 15 minutter.

Bestil en e-mærket bedemand

Modtag et link til en bekræftende bestilling, efter vi har arrangeret den ønskede handling i eksempelvis Vive Kirke. Bestil urne, kiste, lokale blomster, gravsten og bekræft alle aftaler elektronisk.

Køb billigst med kort eller vælg kredit for betaling efter højtideligheden i Hadsund Kirke eller bestil med op til 90 dages kredit. Afslutningsvist modtager du den samlede begravelsesplan og faktura. 

Forvent desuden vi ordner al papirarbejde, inkl. sikring af korrekte  begravelseshjælp og anden økonomisk støtte.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring bisættelsen eller begravelsen. 

Selve hjemmebesøget handler også om at få afstemt dine og vores forventninger, så alt kan tilpasses og gennemføres efter dine specifikke ønsker og behov for begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33