Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Arden

Spar 5.000,- på en lokal bedemand med 20.000 tilfredse familier. Få personligt møde i dag.

Også billigste bedemand i Arden med 10 års erfaring

Lad vores bedemænd stå for begravelsen i Arden. Vi kan arrangere en højtidelighed i eksempelvis Storarden Kirke. Ring hele døgnet for samtale om handling også i Rostrup Kirke eller kirken i Arden midtby.

Vi er en del af DK's ældste bedemandsforretning, der tilbyder døgnservice i Arden, og vi kommer gerne på besøg for samtale. Ellers vælg at bestille os online og spar mindst 5.000 kr. på bedemanden.

Døgnservice: Bedemænd, rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer. Ring for at træffe aftale om et personligt møde eller lad os gratis indtaste for en bestilling over telefonen.

Bedemand i Arden, Per Holm
Vagt-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vores lokalkendte bedemænd i Arden

Per Holm

Ledig for samtale: Per har stor viden om alt fra blomster til begravelse, muligheder for speciale kiste og kendskab til priserne for gravsteder på kirkegårde i omegnen.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Gør nytte af Christians erfaring med afholdelse af specielle begravelser og bisættelser i Rold Kirke. Få hans gratis rådgivning på telefon lige nu.

  70 25 25 33


Præsentation af os som bedemænd

Video: Du har mulighed for at bestille begravelse eller bisættelse elektronisk eller ringe hele døgnet for at træffe aftale om et personligt møde med bedemanden for uforpligtende samtale i Arden. 

Ellers vælg at bestille bedemand online bæredygtigt og spar 5.000 kr. på begravelsen. Tilkøb økologisk kiste og askeurne efter ønske eller vælg vores danske basis kiste og spar mest.

Det er også muligt at lade al rustvognskørsel og brænding på Aalborg eller Randers krematorium Co2-neutralisere, hvis der er ønske om en bæredygtig sidste rejse. Ring hele døgnet for samtale.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Storarden Kirke eller Astrup Kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen. Herefter udføres jordfæstelse af kisten i gravstedet som det afslutning.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig højtidelighed i eksempelvis Arden Kirke køres i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en bisættelse, men med den afgørende forskel at i som familie får udleveret en sø-urne fra krematoriet, der kan åbnes og er designet til askespredning over hav.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privat adresse eller et af Ardens plejehjem, er der mulighed for fremvisning og en afsluttende afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium.

Opnå en besparelse på mindst 5.000,-

 Indtast dine informationer og forvent at du efterfølgende bliver kontaktet du inden for 15 minutter af vores vagthavende bedemand i Arden.

Bestil din bedemand online

Vi kender alle de lokale muligheder, og kan også rådgive om priser på en bæredygtig begravelse på kirkegårde eller benyttelse af CO2-neutraliserede krematorier ved en bisættelse.

Når vi har arrangeret begravelses handlingen, sender vi dig et link, hvor du skal bekræfte bestillingen, samt vælge urne, blomster, kiste og gravsten betalt billigst med kort eller købt på kredit.

Få bedemandens besøg i dag

Vi kan selvfølgelig også komme på hjemmebesøg, hvis det ønskes. Kontakt den vagthavende bedemand på vores døgnåbne telefon, og vi kan være fremme på adressen inden for tre timer. 

På mødet afstemmes ønsker og tanker omkring forestående begravelse eller bisættelse, og først når du har godkendt den samlede faktura, indgås en aftale om vore begravelsesservice i Arden.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33