Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Aars

Vælg en traditionel eller billigst mulige begravelse hos Bedre Begravelse.

Få akut hjælp af vores bedemænd i Aars lige nu


Du kan kontakte os døgnet rundt, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en bedemand i Aars. Hvis du et hjemmebesøg af en bedemand, kan vi være hos dig inden for to timer. 

Ring hele døgnet for at lave en aftale.Vælg en begravelsesforretning, der har eksisteret siden 2010. Vi har stor erfaring med at planlægge og udføre begravelser i hele Vesthimmerland Kommune. 

Få en bedemand på besøg eller bestil vores service elektronisk og opnå størst muligt besparelse og klima-kompensering. Du kan tilvælge økologisk kiste og urne, CO2-neutralisering af alt rustvognskørsel og brændingen.

Du kan også gå efter bedste pris, hvor vores danske hvide basiskiste er et meget relevant valg. Få blomster fra jeres lokale og gravsten fra danske stenhuggere. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale. 

Og uanset hvordan du foretrækker at bestille, yder vi fuld service, der også inkluderer ansøgning om begravelseshjælp og alt papirarbejde for gennemførsel begravelse eller bisættelse i Aars.

Per Holm

Få en samtale med Per og lad ham dele ud af sine 10 års erfaring. Ring for en uforpligtende samtale døgnet rundt eller få besøg i hele Vesthimmerland kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har erfaring med gennemførsel af bisættelse fra Havbro Kirke, Aars kirke og Gislum kirke. Han har erfaring med både traditionelle, økologiske og lavpris begravelses handlinger.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Aars

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Gislum eller Aars kirke, bærer I som samlet familie (seks personer) kisten ud til gravstedet for direkte begravelse som afslutning på højtidelighede.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Havbro Kirke eller Ulstrup Kirke, køres kisten i rustvogn til krematorium. Der kan efterfølgende være urnenedsættelse på Aars kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i eksempelvis Giver kirke, hvorefter familien kan sprede asken over haven fra båd. I får udleveret af sø-urne af krematoriet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand står for iklædning og ilægning af afdøde i kiste på privatadresse eller eksempelvis et plejehjem nær Aars. Der er sat tid af til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Ring døgnet rundt for aftale om et møde eller hjælp til en klima-kompenseret bestilling, hvor du ikke kun sparer mest muligt på bedemanden, også miljøet en 1,4 kg CO2

Bestil din bedemand online

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Vi har stor erfaring med begravelses- og bisættelses forberedelser i Aars, og alle vores bedemænd er uddannede og certificerede. Så du kan trygt lade os stå for både alt det praktiske og det administrative. 

Vælg urne, blomster og gravsten online, når vi har arrangeret hele begravelseshandling. Betal billigst med kort eller vælg kredit – og modtag begravelsesplan og faktura som en garanti for, at alt bliver som ønsket.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring bisættelsen eller begravelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelses service, hvis vi kan blive enige om handlingen og du acceptere vores samlede faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33