Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Viborg

Få lokale bedemand i Viborg på besøg eller modtag gratis rådgivning over telefon lige nu.

10 år som bedemand i Viborg og 20.000 tilfredse familier i hele landet

Få en begravelses forretning med dedikerede bedemænd og egne rustvogne i Viborg. Vi har stor erfaring med at arrangere bisættelser i eksempelvis Sortebrødre Kirke eller Tapdrup Kirke.

I kan også vælge at gå efter laveste pris online med vores standardkiste for både begravelse og bisættelse. Vi kan desuden også anbefale Viborgs lokale blomster, som har det stort udvalg af blomster efter sæson.

Døgnservice: Hvis du hellere vil have et personligt møde, er der naturligvis også mulighed for det. Få besøg af en af vores bedemænd for en samtale om en traditionel ceremoni fra Houlkær eller Vestervang Kirke.


Bedemand i Viborg, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Seniorbedemand Per giver dig gratis rådgivning om alt fra blomster til en god og billig gravsten fra den lokale stenhugger i Viborg. Han har rig erfaring med bl.a. bisættelser og begravelser fra Asmild Kirke.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i udførelse og gennemførsel af unikke og gejstlige begravelser fra både Houlkær Kirke og Vestervang Kirke i Midtbyen. Vælg Christian for uforpligtende samtale lige nu på telefon.

  70 25 25 33


Viborgs moderne bedemænd

Bestil bedemand 100% klima-kompenseret online her på hjemmesiden, eller ring og aftal et uforpligtende møde. Tag et bæredygtigt valg. Du kan bl.a. Få CO2-neutraliseret rustvognskørsel, samt kremering.

Kontakt os døgnet rundt og vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde inden for få timer. Sammen drøfter vi jeres situation, samt lægger rammerne for en ceremoni fra eksempelvis Viborg Kirkegårdskapel.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handlingen i eksempelvis Tapdrup eller Asmild Kirke bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Søndermarkskirken eller Hald Ege kirke bliver kisten kørt til Viborg Krematorium for brænding, så der kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en traditionel bisættelse i Dollerup, hvor den afgørende forskel ligger i, at I som familie efterfølgende på krematoriet får en sø-urne udleveret for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Afhentning på privatadresse eller plejehjem i hele Viborg Kommune, hvor der er lagt tid ind for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen før kørsel til krematorium for brænding.

Bestil bedemanden online

 Vælg en e-mærket bedemand, hvor intet er bindende, før du er blevet præsenteret for den samlende regning. Du vil desuden få fremsendt en begravelsesplan på forkant af handlingen, så alt kan stemme af manuelt.

Spar 5.000,- på bedemand i Viborg

Vi er en familiedrevet begravelsesforretning med uddannede og certificerede bedemænd, der kan være fremme med assistance og/eller til en samtale inden for tre timer i Viborg. Og bestil billigst online. 

Start vores simple bestilling og forvent, at vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre samtale. Du kan også ringe hele døgnet for uforpligtende rådgivning og lad evt. bedemanden indtaste bestillingen for dig. 

Når vi i fællesskab har planlagt den ønskede handling i eksempelvis Romlund eller Ravnstrup Kirke, sender vi et link til dig på e-mail. Via dette link kan du bekræfte alt, herunder eksempelvis valg af blomster, urne og gravsten. Betal med kort eller køb på kredit.

Kan være fremme inden for to timer

Få besøg af en bedemand for en personlig samtale. I fællesskab vil vi drøfte jeres ønsker til den forestående handling. Vælg f.eks. en ceremoni fra Sortebrødre eller Hans Ege Kirke, eller en borgerlig begravelse fra Viborg Kapel.

Når vi er kommet til enighed, fastsætter vi rammen for den ønskede begravelse eller bisættelse. Herefter fremsender vi en begravelsesplan og en samlet faktura til dig. Vi ordner alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33