Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Faaborg

Spar mindst 5.000,- på begravelsen online eller vælg personlig samtale i dag.

Lokal bedemand i Faaborg med 20.000 tilfredse familier

Vælg en bedemand med egne professionelle og uddannede bedemænd. Og når vi yder begravelsesservice, er udgangspunktet altid fuld service. Det vil sige, at vi tager hånd om alt det praktiske.

Vi har i en årrække arbejdet for Faaborg-Midtfyn Kommune omkring sociale begravelser og derfor kender vi også alle de lokale traditioner ved f.eks. bisættelser fra også Svanninge Kirke eller Diernæs Kirke

Døgnservice: Ring til os hele døgnet for en uforpligtende samtale om en begravelse Helligaandskirken eller bisættelse fra Horne kirke. Bestil os online eller få aftale om besøg for samtale i dag.Vagt-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser
 

Christian Holm

Brug Christians unikke viden om gennemførsel af bisættelser fra Svanninge eller Diernæs og klassiske begravelser i kiste fra Astrup eller på Vester Aaby Kirkegård.

  70 25 25 33Hvem er vi som bedemænd?

Video: Når du vælger os, får du en bedemand med kompetence til at hjælpe jer som pårørende med at få en værdig afsked i Faaborg. Der er mulighed for en bæredygtig handling med CO2- neutralisering af kørsel og kremering.

Vi er til rådighed hele døgnet for gratis rådgivning via telefonen. Vælger du i stedet et personligt møde, så kan vi ofte være hos dig inden for en time efter dit opkald i hele kommunen
.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Horne Kirke eller kun med familien fra kirkegårdskapellet, bæres kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig handling i eksempelvis Helligaandskirken, køres i rustvogn til Svendborg krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeret med bisættelse i Svanninge eller Diernæs Kirke, hvor en sø-urne efterfølgende kan bruges til askespredning over havet i stedet for at benytte kirkegården til urnenedsættelse.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Vi fremme inden for to timer, for iklædning og ilægning af afdøde i kiste. Der er sat tid af til fremvisning og en sidste afsked ved kisten før rustvognskørsel til Svendborg krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter.

Bestil hjemme i trygge rammer

Du har mulighed for at bestille begravelseshandlingen online. Det sparer dig penge, og du får samtidig ro til at vælge de ydelser, der ønskes. Vores onlineformular er enkel og nem at udfylde, men skulle du blive i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning.

Når bedemanden har arrangeret handlingen i eksempelvis Helligaandskirken, får du tilsendt en e-mail med et bekræftelseslink. Det gør vi for at dobbelttjekke, at alt er bestilt præcis som ønsket. Det vigtigste er nemlig, at afskeden forløber, som I som pårørende har forestillet jer.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du/I personlig betjening, kommer bedemanden i Faaborg gerne på hjemmebesøg til en samtale. Han kan være fremme inden for to timer og kan ankomme i rustvogn, hvis der er behov for ilægning i kiste og kørsel til Svendborg Kapel.

På besøget drøfter vi ønskerne til den forestående handling igennem. Gennem vores samarbejde med kommunen kender alle vores lokale bedemænd mulighederne for begravelse i kirker i lokalområdet. Det kan eksempelvis være i Bøjden, Dyreborg, Millinge, Åby, Hæssinge og Åstrup.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33