Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Næstved

Få Næstveds bedemand med 10 år erfaring og 20.000 tilfredse familier på besøg for samtale.

Vælg en lokalkendt bedemand i Næstved 5.000,- billigere

Vælg en begravelsesforretning, som har egne ansatte bedemænd og rustvogne. Det betyder, at du kan bestille Næstveds billigste bedemænd gennem os – og få adgang til økologiske produkter.

På 10 år har vi opbygget et stort lokalkendskab naturligvis Næstved kirke, men også begravelser fra Sct. Peders kirke eller bisættelse fra Holsted kirke, med planlagt afsluttende rustvognskørsel til krematorium.

Vi kan ankomme i rustvogn, hvis der skal ilægges i kiste og køres til Næstved Østre kapel. Forvent efterfølgende fuld service – det gælder uanset om I vælger at bestille online eller på et personligt møde.


Bedemand i Næstved, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg at gøre brug af Pers 10 års erfaring som bedemand i Næstved. Ring for gratis rådgivning om ønsket begravelse eller få Per på besøg for samtale i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin mange års erfaring med især handling fra Karrebæk og Rønnebæk Kirke eller den klassiske begravelse fra Skt. Jørgens kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Næstved

Få adgang til økologiske kiste og urne, og ønsker mest bæredygtighed, kan både kremeringen og rustvogns kørsel Co2-neutraliseres. Ellers gå efter vores billige løsning med dansk hvid standard kiste. 

Få Næstveds billigste lokale dækkende bedemand. Bestil på telefon hele døgnet en aftale om et besøg eller vælg vores klimakompenseret og e-mærkede bestilling, med prisgaranti på 5.000 kr. besparelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Sct. Peders kirke eller en borgerlig handling fra Østre kirkegårdkapel, bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Herlufsholm eller Holsted kirke køres i rustvogn til Østre kapel for brænding så der afslutningsvist kan nedsættes en bionedbrydelig urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en bisættelse med handling i Skt. Jørgens kirke, men hvor der ikke nedsættes en askeurne i jord, men en sø-urne kan benyttes for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ankomst inden for to timer, hvor bedemænd iklæder og ilægger afdøde i kisten, med indlagt tid for en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Næstved krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start en onlinebestilling og forvent vi kontakter dig for personlig betjening inden for 15 minutter. Over telefon drøfter vi jeres situation, mulighederne og lægger sammen for en forestående højtidelighed.

Bestil din bedemand online

Når vi har arrangeret ceremonien med præsten i eksempelvis Herlufsholm eller Sct. Peders kirke, modtager du et link til den bekræftende bestilling. Vælg her også bionedbrydelig urne, lokale blomster og gravsten. 

Du kan bestille online og betale med enten kort eller på kredit. Efter dit valg af betalingsform, modtager du en begravelsesplan og faktura til dig for at sikre, at højtideligheden forløber efter dine ønsker. 

Vi ordner selvfølgelig alt papirarbejdet, hvilket også inkluderer begravelseshjælp. Det eneste du undværer ved at bestille online på Bedre Begravelse, er bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du – eller i som samlet familie, den traditionelle begravelses samtale, kan vi være fremme på adressen til en samtale inden for tre timer - og ofte allerede inden for en time i hele Næstved kommune.

På mødet taler vi om jeres ønsker for den forestående begravelse, og hvis I vælger at benytte os, indgår vi en aftale om vores begravelsesservice. Ønsker I ikke at benytte os alligevel, er alt selvfølgelig gratis.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33