Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Skælskør

Vælg Skælskørs mest erfarne lokale bedemand med 20.000 tilfredse familier over 10 år.

Bedemand i Skælskør med 10 års erfaring med økologiske kister

Kontakt os døgnet rundt, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en bedemand i Skælskør. Hvis du ønsker det, kommer vi gerne på et besøg for samtale, mens kiste og rustvogn kan være fremme inden for tre timer.

Vælg en bedemand med 10 års erfaring, så du kan føle dig tryg i samarbejdet med os. Få adgang til økologiske produkter, eller gå efter laveste pris, hvor der er prisgaranti for 5.000 kr. besparelse.

Bestil os til et besøg eller bestil online, hvor du sparer mest. Uanset hvordan du foretrækker at bestille os, ydes fuld begravelsesservice, inkl. ansøgning til begravelseshjælp og ordnet papirarbejde.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Lad dig rådgive gratis hele døgnet i Slagelse

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per på besøg eller brug ham til at dele ud af sin 10 års erfaring som lokalkendt bedemand i hele Slagelse kommune. Ring hele døgnet for aftale om møde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian der har erfaring med afholdelse af begravelser i Agersø Kirke eller bisættelser fra Eggeslevmagle Kirke – både traditionelt, økologisk eller billigt.

  70 25 25 33


Derfor os som bedemænd i Slagelse

Ring hele døgnet for uforpligtende samtale om bæredygtighed, økologi og CO2- neutralisering af kørsel og kremering

Og når du bestiller en ceremoni i eksempelvis Skælskør Kirke, garanteres du også, at ceremonien finder sted i de smukkeste omgivelser. 

Vi har 10 års erfaring inden for planlægning og udførsel af begravelser og bisættelser i hele Slagelse Kommune.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Tjæreby kirke eller en borgerlig ceremoni fra Slagelse kapel, bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i f.eks. Ørslev- eller Skælskør Kirke køres kisten til Slagelse Sankt Peders Kapel for kremering, så der efterfølgende kan urnenedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk bisættelse i Agersø Kirke, hvor I som pårørende nu blot får en sø-urne udleveret på krematoriet, for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i privaten, på plejehjem eller Slagelse hospitalskapel, køres afdøde i rustvogn til krematorium for brænding, så en urne kan nedsættes på Skælskør kirkegård.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online e-mærket online bestilling og forvent bedemanden kontakter dig inden for 15 minutter.

Bestil bedemanden online

Når vi som bedemænd har arrangeret den ønskede ceremoni fra eksempelvis Skælskør Kirke eller borgerlig fra kapel i løbende telefonisk dialog, sendes vi dig et bekræftelseslink, hvor der også kan vælges blomster, gravsten og økologisk urne. 

Betalt billigst med kort eller bestil på kredit og derefter fremsendes begravelsesplan og faktura. Gennem hele forløbet ordner bedemanden alt det papirarbejdet og ansøger begravelseshjælp, så du ikke skal bekymre dig om det.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du bedemandens personlige betjening, får du hos os kun uddannede og certificerede bedemænd. En bedemand kan være fremme inden for to timer for samtale, hvor bedemanden er lyttende til jeres ønsker. 

Yderligere være fremme med valgte kiste og rustvogn inden for tre timer, hvor bedemanden efterfølgende ilægger afdøde i kiste og derefter køre til kapel for ophold

Ved hjemmebesøget vil bedemanden lytte til dine personlige ønsker i forbindelse med den forestående begravelse- eller bisættelses forløb. 

Vi indgår kun en aftale, hvis vi bliver enige om en begravelsesservice. Derfor kan du være trygge i vores samarbejde om en begravelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33