Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Sorø

Vælg rådgivning over telefonen eller få en bedemand med 20.000 tilfredse familier på besøg for samtale.

10 år som både billigste og mest økologiske bedemand i Sorø

Få en bedemand i samtale på telefon eller på et uforpligtende besøg. Bestil den ønskede begravelse eller bisættelse med op til 90 dages kredit, hvor vi arrangerer den fulde begravelseshandling, inkl. papirarbejdet.

I en svær tid ved vi, at nærvær og tryghed er vigtigt. Vi kan derfor være fremme for samtale i hele Sorø kommune inden for tre timer. Du får også mulighed for at vælge en økologisk kiste, urne og blomster.

Ring hele døgnet for også ønske om tilbud, hjælp til en onlinebestilling eller blot gratis rådgivning. Rustvogn og bedemænd kan være fremme tre timer, ilægning i kiste, for afslutningsvis kørsel til Sct. Peders Kapel.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd der svarer telefonen i Sorø lige nu

Per Holm

Per har over 10 år erfaring i afholdelse af især kirkelige begravelser i Fjenneslev Kirke, samt bisættelser i Alsted kirke og Pedersborg Kirke.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse i Sorø.

  70 25 25 33


Oplev os som bedemænd i Sorø

Vores strømforbrug er CO2-naturaliseret og der kan til vælges naturalisering af både kørsel og kremering. I vores samarbejde kan I som pårørende forvente, at I har ro og tid til at få sagt et sidste værdig farvel, hvor vi tager hånd om alt det praktiske - herunder papirarbejdet og ansøgning om økonomisk støtte i form af begravelseshjælp.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Bromme Kirke eller Sorterup Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Sorø- eller Pedersborg Kirke bæres kisten ud til rustvognen, hvorefter der er tid til afsked før kørsel til Slagelse krematorium.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk bisættelse i kirke, hvor den afgørende forskel ligger i, at I som pårørende nu får en sø-urne udleveret, hvorefter asken kan spredes til havs.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ankomst inden for to timer på privatadresse, plejehjem eller Hospicegården Filadelfia. Bedemand lægger afdøde i kiste efterfulgt af kørsel til Slagelse krematorium.

Spar på Sorø bedemanden

 Ved at bestille begravelse eller bisættelse online har du mulighed for at opnå en økonomisk besparelse op til 5.000 kr. på en lokalkendt bedemand. Start en bestilling og bedemanden kontakter dig inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Efterfølgende påbegyndes arrangeringen af den forestående begravelse i Sorø Kirke eller bisættelse fra Bjernede Kirke. Når alt er arrangeret, fremsendes en mail med et link til bekræftelse. 

Online kan du vælge mellem Sorøs billigste hvide kister, økologiske kiste og danske egetræskister. Yderligere vælge blomster fra jeres lokale florist, urne og designe gravsten. Betal billigst med kort eller bestil på kredit. 

Afslutningsvis modtager du en udførlig begravelsesplan og faktura før ceremonien. Vi har altid en bedemand til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål hele døgnet – også når alt er overstået.

Få besøg inden for to timer

Foretrækkes et fysisk og personligt møde kommer vores bedemand ligeledes gerne på besøg hjemme hos dig. Ved et fysisk hjemmebesøg kan bedemanden være fremme i Sorø eller omegn inden for to timer. 

På mødet aftales detaljerne for den forestående ceremoni, og vores bedemand rådgiver gerne om diverse lokale begravelsesmuligheder

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33