Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Slagelse

Få gratis rådgivning over telefonen eller få 20.000 tilfredse familiers erfaring på et møde i dag.

10 års erfaring med økologiske og billige begravelser i Slagelse

Vælg en begravelses forretning, der ud over at have egne moderne rustvogne og ansatte bedemænd, også tilbyder økologiske produkter. Ønskede kiste kan leveret inden for tre timer.

Få hos os mulighed for at bestille over telefon eller via vores simple online-bestilling. Yderligere kan du tilvælge bedemandens traditionelle begravelsesservice med møde for samtale om ønsker og tanker.

Ring hele døgnet og lad os arrangere en begravelse - fra start til slut, inkl. alt papirarbejde og begravelseshjælp. Få en samtale om benyttelse af eksempelvis Sankt Peders Kapel eller kirken i Slagelse midtby.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få en Slagelse bedemand i samtale lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en samtale om en mulig begravelse i Nørrevangskirken. Lad Per dele ud af sin 10 års erfaring som bedemand Slagelse. Få en uforpligtende samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian hvis bisættelsen fra Sankt Mikkels Kirke skal være unik. Få Christians rådgivning om økologiske kister, produkter og CO2-neutralisering af alt kørsel.

  70 25 25 33


Vælg en bæredygtig bedemand i Slagelse

Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret og vi tilbyder økologiske kiste eller urne. Derudover er der mulighed for levering af blomster fra jeres lokale florist til ceremonien i Vor Frue Kirke eller Antvorskov Kirke. 

Ring hele døgnet for aftale eller start en online-bestilling, hvor du kan forvente, at bedemanden kontakter dig inden for 15 minutter for samtale om også CO2-neutralisering af både kørsel og kremering

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremoni i eksempelvis Vor Frue Kirke eller borgerlig fra Sankt Peders Kapel, bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i eksempelvis Antvorskov Kirke køres afdøde i rustvogn til Slagelse Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på Sct. Mikkels kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er Kan arrangeres som en klassisk bisættelse i Sørbymagle Kirke, men hvor I som pårørende får udleveret en sø-urne, der kan benyttes for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer i hele Slagelse kommune på privatadresse eller plejehjem, hvor der er lagt tid ind for en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start vores simple online-bestilling og forvent kontakt for videre samtale telefonisk inden for 15 minutter. Her drøftes ønsker og tanker, og vi beregner en total pris.

Bestil din bedemand online

Når vi i løbende dialig over telefonen har arrangeret ceremonien med præsten i f.eks. Sankt Peders Kirke eller borgerligt ved Slagelse sygehuskapel, sendes et bekræftelseslink til dig. 

Vælg her også urne, blomster og design af gravsten. Få det totale økonomiske overblik og vælg at betale billigst med kort eller bestille på kredit. Vi fremsender en begravelsesplan og samlet faktura og klare herefter alt papirarbejde, inklusiv begravelseshjælpen.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du – fra starten eller igennem forløbet, vores traditionelle møde for personlig samtale om begravelsens detaljer og nuancer, kan der aftales et besøg inden for to timer i hele Slagelse kommune

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33