Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Høng

20.000 tilfredse familier. Vælg en traditionel eller lavpris begravelse i Høng

20.000 tilfredse familier og 10 år som lokale bedemand i Høng

Få en uforpligtende samtale med vores vagthavende bedemand angående den ønskede begravelse eller bisættelse fra Høng, Finderup Kirke eller som en klassisk bisættelse i Vester Løve Kirke.

Døgnservice: Ellers start uforpligtende vores onlinebestilling. Vi kender Høngs kirker og har nøgler til adgang i kapellet, hvis vi har afhenter, og vi ikke behøver at køre til Sankt Peders Kapel for kisteophold.

Den eneste forskel på os og andre gode, lokale bedemand er, at vores priser er 5.000 kr. lavere for samme ydelser og produkter, inklusiv sikring af begravelseshjælp og al papirarbejde frem til skifteretten.


Bedemand i Høng, Per Holm
Vagt-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Mød Pers bedemænd til en samtale om den forestående begravelse i hele Kalundborg Kommune, eller lad Per arrangere en borgerlig handling fra Sankt Peders Kapel.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Vælg Christian for en telefonisk og uforpligtende samtale om ønsker til en billig og højkvalitets sidste rejse i Høng, eller hvis du har behov for assistance på din adresse lige nu.

  70 25 25 33


Hvem er vi som bedemænd?

Video: Få adgang til økologiske kister og bionedbrydelige urner, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af rustvognskørslen og energi ved gennemførsel af en brænding på Slagelse Krematorium. 

Bestiller du online, sparer du mest. Den eneste forskel er, at vi har erstattet vores hjemmebesøg for katalog-fremvisning med en e-mærket 100% klima-kompenseret bestilling med kortbetaling eller køb på kredit.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Solbjerg Kirke eller en borgerlig handling fra Sankt Peders Kapel bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse, som direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Ørslev eller Finderup Kirke køres i rustvogn til Slagelse Krematorium, så der afslutningsvis kan nedsættes en økologisk urne på familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres oftest som en bisættelse med højtidelighed i kirke hvor der ikke urnenedsættes på en kirkegård. I stedet anvendes en sø-urne til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ankomst inden for tre timer hvor bedemanden iklæder og ilægger afdøde i kisten. Der er indlagt tid for en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Slagelse Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Hvis du ejer en smartphone, computer eller tablet, kan du hurtigt og enkelt bestille en bedemand med stor besparelse og forvente vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Bestil Høngs bedemand online

Ved at indtaste dine basisinformationer gennem vores et-trins bestilling, spares bedemanden for mange arbejdstimer, og du sparer 5.000 kr. på vores ydelser. Ring hele døgnet for hjælp til din bestilling.

Når højtideligheden er planlagt gennem løbende dialog, sender vi et link på mail til bekræftende bestilling i syv trin, hvor du kan vælge urne, blomster og en gravsten.

Betal billigst med kort eller tilkøb kredit og du modtager en begravelsesplan, der dækker over alle detaljer angående ceremonien, inkl. samlet faktura. Vi klarer alt administrativt og søger begravelseshjælpen.

Bedemand i Høng med hjemmebesøg

Få besøg på adressen af en ansat bedemand. Under dette besøg vil begravelsen eller bisættelsen blive talt igennem og eventuelle ønsker fra jer som familien vil blive vendt og planlagt.

Når bedemanden og familien i samarbejde har fundet frem til den ønskede begravelse eller bisættelse, indgås en aftale om vores begravelsesservice. Tilbuddet, I modtager, er uforpligtende.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33